Wijziging openingstijden politieposten in Zwolle

De openingstijden van de politiepost in het wijkservicepunt De Pol aan de Gelijkheid 1 zijn vanaf heden gewijzigd. De politiepost is vanaf nu op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur, voorheen was de politiepost op dinsdag tot en met donderdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur en op de maandagen van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Met ingang van 8 oktober 2007 hanteert het wijkbureau Zwolle-Noord aan de Willaertstraat 2 ook andere openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag is het bureau geopend van 10.00 uur tot en met 16.00 uur. Voorheen waren de openingstijden van 12.30 uur tot en met 15.00 uur. De avondopenstelling van de woensdagavond is komen te vervallen.

Op afspraak

Natuurlijk kunt u, na het maken van een afspraak, ook buiten deze tijden op de bureaus terecht. Tevens kunt u altijd terecht op het hoofdbureau aan de Koggelaan. Deze is 24-uur per dag geopend.

Politie IJsselland

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wanneer moeten de werkende mensen dan contact leggen met de wijkagenten ,want ik kom pas om 17.00uur thuis van het werk buiten de stad.Ik heb eens per email gereageerd bij de hoofdwijkangente maar heb nooit een antwoord terug gehad.Zeer slechte zaak dat ze alleen in die 2uurtjes daags bereikbaar zijn.Ik vind dat er straks met het nieuwe winkelcentrum eigenlijk een permanente post in dat centrum moet zijn anders is het binnen de korste tijd weer een centrum met hangjeugd en graffiti spuiters


    Maak melding

Reageer