Vijfklapper voor PEC Zwolle in Rotterdam

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmidag uitgehaald in Rotterdam. Tegen Excelsior werd met maar liefst 0-5 gewonnen. Ron Jans: "Ik heb nog niet vaak een overwinning meegemaakt waarbij je zo relaxed op de bank kunt zitten. Het nog ongeslagen Excelsior won hier al van Heracles, Go Ahead Eagles en FC Twente, maar wij hebben de klus goed geklaard."

De eerste drie goals vielen binnen een tijdsbestek van elf minuten. Na zeventien minuten liet Jody Lukoki zijn teamgenoot Stef Nijland scoren, Nijland deed daarna zelf hetzelfde bij doelpuntmaker Mustafa Saymak, waarna Jesper Drost de derde Zwolse goal maakte. In de tweede helft maakten Nijland en Saymak hun tweede doelpunt van de middag. De laatste was een zeer fraai afstandschot. Ook Drost was nog dicht bij zijn tweede doelpunt, maar hij mikte voor een leeg doel naast. Door de ruime winst blijft Zwolle aansluiting houden bij de subtop in de Eredivisie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Vijfklapper voor PEC Zwolle in Rotterdam”

  1. Mooi aanvallend voetbal, stukken anders dan vorige week tegen die tukkers. Vasthouden dit spel, klappen we volgende week ook over ado heen. Forza Zwolle!!

  2. Dat gedurfd positiespel van PEC blijft een genot om te zien of het nu in de kuip is of bij Excelsior. Vooral de middenvelders van PEC waren vandaag top!!!!

  3. Op eerste minuten na heeft PEC de hele wedstrijd beheerst en bij vlage uitstekend voetbal op de mat gelegd dat een prachtige en terechte 0-5 overwinning oplevert. Wel eens lekker om een uitwedstrijd te winnen en al helemaal op zondag. Nu volgende week het kalenderjaar mooi afsluiten voor eigen publiek tegen ADO Den-Haag.:)

  4. Was genieten geblazen in Rotterdam! Oogstrelend gewoon! De meegereisde supporters zijn beloond voor hun steun. Hopelijk naar Tilburg, Venlo en Leeuwarden meer mensen mee , dan gisteren het geval was. 😀

Reacties zijn gesloten.