Tijs de Bree lijsttrekker PvdA Overijssel

Zwolle – Tijs de Bree is de lijsttrekker van de PvdA Overijssel voor de provinciale statenverkiezingen in maart 2015. Dat heeft de ledenvergadering van de partij afgelopen zaterdag 29 november vastgesteld. Hij wordt op de lijst gevolgd door Anneke Beukers, Hans Nooter, Annemieke Wissink en Ben Kokkeler.

groep_7976.jpg

Op de bijgevoegde foto ziet u van links naar rechts:
Peter Hermans, Annemieke Wissink, Ben Kokkeler, Tijs de Bree, Anneke Beukers, Hans Nooter, Zafer Aydogdu, Marjanne van Arendonk, Mark Paalman en Leander Broere.
 

"We staan voor sociale en realistische politiek en we hebben goede plannen," zegt De Bree. "Onze campagne gaat over duidelijke en aansprekende provinciale onderwerpen. We willen de balans terugbrengen in het landelijk gebied, beter OV, startkredieten en microfinanciering voor ZZP’ers en het MKB. We willen een sociale economie waarin iedereen een eerlijke kans heeft op een baan, goed loon en waardering. Voor Overijssel waar iedereen een goed leven kan leiden. Waar iedereen nu en in de toekomst goede voorzieningen in de buurt heeft. Waar we naar elkaar omkijken en niemand buitensluiten.

"
De vergadering schaarde zich zaterdag in een mum van tijd en met groot enthousiasme achter het verkiezingsprogramma en de lijst. Die bestaat in totaal uit 28 kandidaten en ziet er als volgt uit:



1 Tijs de Bree – Raalte (37)
2 Anneke Beukers – Twenterand (59)
3 Hans Nooter – Zwolle (49)
4 Annemieke Wissink – Hof van Twente (33)
5 Ben Kokkeler – Enschede (56)
6 Peter Hermans – Deventer (53)
7 Marjanne van Arendonk – Deventer (43)
8 Leander Broere – Dalfsen (33)
9 Mark Paalman – Hellendoorn (29)
10 Zafer Aydogdu – Deventer (49)
11 Ans Otterloo – Olst-Wijhe (62)
12 Bert Kuiper – Almelo (63)
13 Edwin Broekman – Zwolle (49)
14 Ellen Pot – Haaksbergen (54)
15 Gokhan Iyigunler – Hengelo (28)
16 Cees Sanders – Kampen (67)
17 Karen Kuipers – Zwolle (36)
18 Shridat Salikam – Enschede (54)
19 John Velterop – Rijssen-Holten (71)
20 Yvonne Ariesen – Zwartewaterland (51)
21 Wim Konter – Steenwijkerland (55)
22 Jannes Bouma – Zwolle (60)
23 Pascal Arnold – Zwartewaterland (43)
24 Andre Boersma – Enschede (60)
25 Hans ter Keurst – Rijssen-Holten (51)
26 Herman Sieben – Zwolle (60)
27 Luc Greven – Steenwijkerland (60)
28 Jan ter Schegget – Zwolle (61)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Tijs de Bree lijsttrekker PvdA Overijssel”

  1. Ha mooi, twee potentiële waarheidsgetrouwe en standvastige politici in spe! Graag kandidaat stellen gerritzz en Denktochnajoh, dan hebben we weer wat te kiezen!

  2. Waar doel je op?
    Ik probeer te zeggen dat deze hele democratie 1 grote leugen is, 1 keer per 4 jaar kan je je stem uitbrengen en in die tussen tijd? Juist, geen enkele keer

  3. Je kunt meer doen, gerritzz, namelijk jezelf kiesbaar stellen en het allemaal anders en beter doen. Niet liegen, veel contact met de samenleving etc. Je weet goed hoe het anders moet, daarom roep ik je op “doen, man, doen!”.

  4. De PVDA word straks wel afgestraft met de verkiezingen. Daar blijft niets van over. Daar kan zelfs dame niets aan doen. Wat een bla bla trouwens, “we willen een sociale economie waarbij iedereen een eerlijke kans heeft op een baan, goed loon, en waardering”. Voor Overijssel waar iedereen een goed leven kan leiden. Nou daar heeft deze partij in de regering nog geen bal van laten zien. Loze beloftes.

  5. Dame mooi gezegd, mar jij weet net als ik dat een netwerk en ervaring op een bepaald niveau nodig zijn.

    Liegen doen ze in het bestuur niet daarin tegen is jokken algemeen geaccepteerd.

  6. Het moet allemaal eerlijker bla bla daarom hebben oudgedienden kok en bos en al die andere praatjesmakers( gevaarlijke mensen ) ook mooi hun zakken gevuld of wat te denken van die actievoerder met zijn hypotheekvrije woning. Gluiperds zijn het niets meer niets minder.

Reacties zijn gesloten.