Eerbetoon en medeleven voor muzikant Zwolle

Zwolle – Na het overlijden van de Zwolse straatmuzikant toont Zwolle zich onthutst en ontdaan. 

03-12-2014_medeleven_en_bloemen_voor_de_jumbo-dobbe_04.jpg

De allesoverheersende vraag is: "Hoe heeft dit kunnen gebeuren". De Zwollenaren laten als blijk van medeleven bloemen achter op de plaats waar gisteren het steekincident heeft plaatsgevonden. 

03-12-2014_medeleven_en_bloemen_voor_de_jumbo-dobbe_02.jpg 

 03-12-2014_medeleven_en_bloemen_voor_de_jumbo-dobbe_03.jpg

03-12-2014_medeleven_en_bloemen_voor_de_jumbo-dobbe_01.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Zeker een kippenvelbericht en vooral de foto’s. De tekst van Iris vind ik heel mooi: “geef een ander het gevoel dat zijn leven zinvol is – vóór ’t te laat is”. Hoe waar!

 2. Tja …
  Hoe lang gaan we nog door, met dit Liefdeloze, Egoïstische gedrag op deze planeet!
  En het gaat Niet alleen om Verre Landen…
  De Kilheid en Onbeschoftheid in NL Gaat maar Doorrrr
  Ik vind t vaak Beschamend hoe wij met elkaar omgaan
  De Hufterigheid, in A-sociaal Kil Koud Kikkerland!
  Laat Iedereen eens goed kijken hoe dat van Binnen zit!
  met die Liefdeloosheid , Zijn wij Dieren?
  Die hebben nog Meer Liefde dan wij…
  Prettige (‘Kouwe’) Kerstdagen….
  Iedereen = van de Wereld , en de Wereld is van Iedereen Thé Lau

 3. Hoe erg en triest moet het nog zijn. Die man kwam waarschijnlijk van ver weg en deed niemand wat en was daar alleen maar met zijn muziekje bezig en maar begroeten mensen en dan gebeurt dat..
  Ik ben altijd de voorstander van harde aanpak geweest van dat soort tuig degene die het deed hoop voor je dat je ermee je hele bestaan door moet.. Geen enkele maatschappelijke werker of welke vriend dan ook zal je ervan af kunnen helpen hoe boos of beledigd of wat dan je was Niemand heeft het recht om zoiets te doen.

 4. Ik wens de familie en vrienden van de zo geliefde straatmuzikant heel veel sterkte en ook de familie en vrienden van het tweede slachtoffer.. Helaas gaan we dit waarschijnlijk vaker meemaken, vanwege de bezuinigingen in de zorg vallen mensen zoals deze dader buiten de boot van goede behandeling, ik vrees dat er nog veel mensen zoals hij rondlopen.

 5. Wat heeft iedereen toch een grote mond over de dader. Niemand weet hoe het werkelijk gebeurt is. Wat is er aan voorafgegaan? Iedereen veroordeeld hem omdat hij bij het RIBW volterbeek zat. Daar zitten nog veel meer mensen met ernstige psychische problemen maar die doen waarschijnlijk geen vlieg kwaad!!!! Er zijn 2 kanten aan dit verhaal!!!

Reageer