WVF verlengt contract met Freddy Smit

Zwolle – Hoewel het door blessureleed getroffen vlaggenschip van WVF momenteel de laatste plaats in de hoofdklasse C bezet, is de voetbalvereniging zeer tevreden over de inbreng van Smit.
Freddy Eikelboom, voorzitter van de technische commissie:
"We kijken met plezier terug op de prestaties van vorig seizoen, met uiteindelijk de promotie naar de hoofdklasse. Ook zijn we tevreden over de goede samenwerking met Freddy Smit. We zien progressie in de ontwikkeling van het team, alsmede ontwikkeling bij individuele spelers. Daarnaast denken wij dat Freddy met zijn vakmanschap, enthousiasme en gedrevenheid ons ook het volgende seizoen goed kan ondersteunen in het realiseren van onze ambities die zijn vastgelegd in ons technisch beleidsplan. WVF gaat niet voor het kortetermijnresultaat, maar voor een sterke en gedegen ontwikkeling van onze club in de nabije toekomst."
Freddy Smit (die overigens zelf ook graag bij de club wil blijven):
"Ik ben zeer content met de verlenging naar mijn derde contractjaar. De samenwerking met de spelers, collega-trainers en de technische commissie is zeer goed. De club heeft een duidelijke langetermijnvisie en ik blijf daar graag in meedenken en een actieve rol in spelen. De contractverlenging is het bewijs dat deze vereniging niet alleen de stand in de competitie als leidraad gebruikt, maar ook kijkt naar werkwijze en samenwerking voor de lange termijn. Ik ga graag de uitdaging aan om, samen met alle geledingen in de vereniging, in de komende seizoenen WVF op het niveau te houden waar ze de afgelopen jaren naar toe zijn gegroeid."
Freddy Smit is sinds het seizoen 2013-2014 hoofdtrainer van WVF. In zijn eerste seizoen wist de trainer met zijn team via de nacompetitie te promoveren naar de hoofdklasse.

Artikel delen:

Reageer