22 bekeuringen bij verkeerscontrole De Dobbe

Op dinsdagmiddag 25 september is er op de Rijnlaan, ter hoogte van winkelcentrum De Dobbe, een verkeerscontrole gehouden. Bij deze controle zijn 22 bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten die zich niet hielden aan de verkeersregels, waardoor er gevaarlijke situaties ontstonden.

Onlangs is de verkeerssituatie bij het winkelcentrum aangepast. Het verkeer komende vanaf het winkelcentrum De Dobbe moet rechtsafslaan. Het verkeer op de Rijnlaan mag bij De Dobbe alleen rechtdoor rijden of rechtsafslaan De Dobbe op. Worden deze regels niet nagevolgd dan kunnen er levensgevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. De politie zal regelmatig controleren op deze kruising.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ze geven het nu wel zelf toe hé? Levensgevaarlijke situatie! Dat was het al, gezien het zebrapad-slachtoffer! Tijd voor een uitgerekte rotonde, net zoiets als ze in Staphorst hebben, onder het viaduct! Ben je gelijk van alle gemier af en kun je weer jaren vooruit. Het zal toch alleen maar drukker worden op de binnenwegen!!! :- :-


    Maak melding

  2. Ach ja de politie kost ons als burgers geen cent zeker? Laten ze nou gewoon die rotonde aanleggen.Kost ook een smak geld maar blijkbaar geven ze dat liever uit aan die agenten. Vervolgens moeten zij weer genoeg bekeuringen uitschrijven om hun salaris betaald te krijgen.


    Maak melding

Reageer