Inloopbijeenkomst ontwerp De Stadkamer

Zwolle – Dinsdag 16 december a.s. tussen 17.00 en 19.30 uur is er een inloopbijeenkomst over het voorlopig ontwerp van De Stadkamer.

Als alles volgens planning verloopt, opent De Stadkamer in het voorjaar van 2016 haar deuren. De Stadkamer wordt de nieuwe gezamenlijke huisvesting van de Bibliotheek, de Muzerie en Kunst & Zo die hun intrek gaan nemen in het pand aan de Zeven Alleetjes. Recentelijk is JHK Architecten uit Utrecht verkozen voor het maken van het plan voor de verbouw van het gebouw.

Voordat deze bijzondere locatie open kan gaan voor het publiek, moeten er nog een aantal stappen worden gezet. De eerste stap is het maken van een voorlopig ontwerp bouwplan. JHK Architecten, de Stadkamer en gemeente Zwolle hebben samen met een groep toekomstige gebruikers gewerkt aan dit voorlopig ontwerp. Belangstellenden kunnen op dinsdag 16 december kennis nemen van dit ontwerp.

U bent van harte uitgenodigd voor de inloopavond op dinsdag 16 december, tussen 17.00 en 19.30 uur in het gebouw van de GGD, Zeven Alleetjes 1, Zwolle. Naast het bouwplan voor de Stadkamer kunt u ook kennis nemen van het op dat moment ter visie liggende ontwerp-bestemmingsplan dat de vestiging van de Stadkamer mogelijk maakt. Medewerkers van de gemeente, de architect en de bibliotheek zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en om vragen te beantwoorden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)