Spellenspektakel komt naar Zwolle

De grootste beurs voor bordspellen van Nederland, wordt dit jaar in Zwolle gehouden. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle open voor het grootste spellenevenement van de Benelux: Het Spellenspektakel. Het evenement biedt een dagvullend programma voor jong én oud. Urenlang speelplezier! Op het evenement kwamen vorig jaar in Eindhoven nog 10.000 mensen af.

De donkere dagen breken weer aan. Tijd om ’s middags of ’s avonds weer binnen vertier op te zoeken. Al vele jaren wordt er gepest, getoept of geklaverjast. Ook monopoly of twister vinden al jaren gretig aftrek. De nieuwe generatie spelers heeft weer nieuwe favorieten voortgebracht. Kolonisten van Catan, kaartspellen als Pokémon, maar ook Poker zijn de laatste jaren erg populair geworden. Op het evenement staan “unplugged” spellen voor jong én oud centraal. Men vindt er spellen zonder stekker. Geen PC-Games, maar spellen die gespeeld worden aan tafel en met elkaar.

 Op de stands van de Nederlandse speluitgevers kunnen bezoekers zo aanschuiven en spelen met de leukste BORDSPELLEN. Op elke stand zijn speldemonstrateurs aanwezig die het spel graag uitleggen. Net een spel gekocht en uitproberen? Op de spelterrassen kun je zo aanschuiven. In de FANTASY GAMES hal kunnen bezoekers kennis maken met spannende rollenspellen, wargames en kaartspellen. Kinderen ontdekken nieuwe uitdagingen en hobby’s in de  KIDS GAMES en bezoekers die van een uitdaging houden vinden die met de aanwezige BRAIN GAMES. Natuurlijk biedt het evenement nog veel meer: er zijn workshops en masterclasses, toernooien en spellenverenigingen. Ontdek de wereld van het spel!

Stripboekenbeurs

Bezoekers kunnen tussen het spelen door een kijkje nemen bij de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs, alwaar bezoekers lekker kunnen struinen en zoeken tussen de duizenden stripboeken.

Openingstijden en entree

Vrijdag 23 november                  12:00 tot 18:00 uur

Zaterdag 24 november               10:00 tot 18:00 uur

Zondag 25 november                 10:00 tot 17:00 uur

Kaarten

Volwassenen                            € 12,00

Kinderen (4 t/m 12)                   €   7,00

Voorverkoop en meer informatie: www.spellenspektakel.nl.

Artikel delen:

Reageer