Bierweek schaaktoernooi ZHTC

Zwolle – Zaterdag 7 februari 2015 vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats, georganiseerd door studentenvereniging ZHTC. Het schaaktoernooi is onderdeel van de bierweek.
Tijdens de bierweek worden er tal van activiteiten georganiseerd door studentenvereniging ZHTC. Daarnaast worden er ruim 200 soorten bier geschonken, afkomstig uit binnen- en buitenland. De aanvang voor het schaaktoernooi is 13.00 en de locatie is de ZHTC-sociëteit aan de Thomas a Kempisstraat 13. Er wordt volgens een Zwitsers systeem gespeeld en het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij. De eerste ronde start om 14.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 18.30 uur.

Organisator Emile Hoogterp: “Elk jaar komen er zowel clubschakers als hobbyschakers spelen. Door deze gezonde mix is het een leuk toernooi voor elke schaker. Aangezien er volgens een Zwitsers systeem wordt gespeeld, kom je altijd tegen spelers van soortgelijke sterkte (met evenveel punten) te spelen. Vorig jaar liepen het storm met de aanmeldingen, waardoor er dit jaar een maximum is gesteld van 32 deelnemers. Opgeven voor het schaaktoernooi kan via emile@zhtc.nl en de deelnamekosten bedragen € 5,- per persoon. Deze deelnamekosten kunnen bij aanvang betaald worden.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. ik wil wel eens een uitdagiging tegen bernard resultaat is bekend maar wel een leuk uurtje:):) sorry voor de type foutjes klikken en typen is verschillend

  2. Goed toernooi om geld op te halen. Niveau van dit toernooi is bijzonder laag. Waarschijnlijk komt dit omdat het ieder jaar samenvalt met de landelijke competitie. Goede schakers (kleppers) zijn altijd verhinderd.

  3. Bijzonder laag niveau?

    Dan ben ik benieuwd hoe goed jij bent, koeier.

    Er doen jaarlijks diverse clubschakers met ratings boven de 2000 mee, maar het is inderdaad geen Tata Steel

  4. Het is altijd een gezellig toernooi en geloof me Koeier, er word echt geschaakt, voor de eerste plaats.
    Maar vele die toch weinig kans maken, tegen de echte toppers, komen voor een gezellige schaak middag.

Reageer