Bestelauto onder vrachtwagen op A28

Woendagavond rond 20.30 uur is op de A28 een bestelauto tegen een vrachtwagen gereden. De auto schoof door de snelheid onder de vrachtwagen. De bestuurder van de auto werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De auto is er onder geschoven en mogelijk heeft de vrachtwagen chauffeur er weinig van gemerkt en de auto enkele meters mee getrokken om uit eindelijk zijn wagen te parkeren op de vluchtstrook. Brandweerkorpsen uit Zwolle en Nieuwleusen waren snel ter plaatse. De persoon zat niet bekneld, dus de auto werd onder de vrachtwagen vandaan getrokken. Daarna kon het slachtoffer bevrijd worden. De bestuurder is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Zwolle. De politie moest één rijbaan afsluiten in verband met onderzoek naar de toedracht.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Het bericht uit de stentor

  Drie gewonden bij botsingen op A28

  ZWOLLE – Op de A28 bij Zwolle, richting Amersfoort, is woensdagavond rond 20.15 uur een 40-jarige man uit Wapse zwaar gewond geraakt. De man reed door nog onbekende oorzaak in op een Spaanse vrachtwagen geladen met kruiden en specerijen.

  De twee spaanse vrachtwagenchauffeurs bleven ongedeerd. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto bevrijd en is naar het ziekenhuis vervoerd. De rechter rijstrook en de vluchtstrook waren door het ongeval enige tijd afgesloten.
  Eerder die woensdagavond, om 17.50 uur, geraakten twee mensen gerwond bij een kop-staart aanrijding waarbij vier personenauto??s betrokken waren. De bestuurder van de achterste auto, een 76-jarige man uit Ferwerderadeel, en zijn echtgenote raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd met kneuzingen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.