Overvaller tankstation ook gefilmd bij coffeeshop

Zwolle – De man die op vrijdag 12 december rond 20.00 uur het tankstation aan de Dijkstraat in Zwolle heeft overvallen, belde na de overval vanuit een coffeeshop aan de Kanonsteeg/Derde Bredehoek een taxi om naar Deventer te kunnen reizen. De taxichauffeur heeft hem afgezet in de buurt van het station in Deventer. Uit de camerabeelden blijkt ook dat de man drie kwartier voor de overval, dus rond 19.15 uur, ook al in de tankshop was. Toen zonder de capuchon van zijn jas over het hoofd. Ook op de beelden van de coffeeshop is de man goed te zien.

https://youtu.be/14tcUwg6HyM

Wie weet meer over deze overval of herkent deze man? Bel meteen naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 – 6070. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Moet niet moeilijk zijn om die te vinden.. petje, bondkraagje… haast niemand draagt zo’t petje en een bondkraagje , en hij veegt wel z’n voeten… moet van mamma… 😛


  ⚠️ Meld

 2. Hij lijkt op een Marokkaanse jongen die van vroeger ken. Mohammed ook wel Mo genoemd uit Holtenbroek. Maar daar zullen er wel meer wonen.


  ⚠️ Meld

 3. Het jochie heeft een vreemde manier van lopen, net een waggelende eend.
  Echt slim ziet hij er niet uit, misschien scheelt dat nog in de straf die hij krijgt.


  ⚠️ Meld

 4. Inderdaad figuur87, herken hem ook net wat u zegt. En volgens mij komt deze jongen/”man” ook nog steeds in holtenbroek… Ik zal een goed mijn ogen open houden en kijken of hij er daadwerkelijk op lijkt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.