Stoffelijk overschot gevonden in stadsgracht

Door Redactie

Zwolle – Maandagochtend werd in de Stadsgracht bij de Friesewal in Zwolle het levenloze lichaam aangetroffen van een man.

naamloos-1020.jpg

Duikers van de brandweer hebben het lichaam geborgen. De politie doet ter plaatse forensisch onderzoek. Hoe het lichaam in het water is beland is nog niet bekend, dit zal het onderzoek nog uit moeten wijzen. Volgens de politie gaat het om het lichaam van een 55-jarige bewoner van een woonboot aan de Friesewal, de politie gaat niet uit van een misdrijf.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

35 gedachten over “Stoffelijk overschot gevonden in stadsgracht”

  1. Zeur niet, Mij. Elk mens ziet dat het artikel in haast is getypt om dit bericht zo snel mogelijk te plaatsen. Wie maalt er om twee vergeten woorden, waar de inhoud van het artikel een trieste gebeurtenis beschrijft.
    Sterkte voor de nabestaanden.

  2. Dame,
    Haast is nooit een excuus om fouten te maken. Het kost niet meer tijd of moeite om het er foutloos neer te zetten. Als dat wel zo is, kan degene die het geschreven heeft misschien beter iets anders gaan doen??

  3. …iets anders doen dan je de hele dag inzetten om op vrijwillige basis foto’s te maken en artikelen te schrijven voor dit onvolprezen weblog…. en waar Mij en Archimedes maar wat graag komen voor de nieuwsvoorziening. Waarom bieden jullie je niet aan om als vrijwilliger foutloze artikeltjes te schrijven voor WLZ?

  4. Meer een kwestie van prioriteiten stellen, archimedes. Om als eerste reactie op dit ongelooflijk verdrietige bericht in beledigende termen over foutjes in een alleszins lezenswaardig artikel, te beginnen, is wat mij betreft de verkeerde prioriteit. Als het Mij en jou zo boeit, waarom dan geen mail naar de redactie zodat ze het kunnen aanpassen in plaats van publiekelijk te reageren.

  5. Ik kom er elke keer weer achter dat hier op weblogzwolle een overdosis aan zeurpieten zitten.
    Ergens, zeg ik heel eerlijk, is het soms vermakelijk, maar soms ook behoorlijk ergerlijk en respectloos. Dan heb ik het uiteraard niet alleen over de reacties op dit artikel.
    De fouten vielen mij niet eens op. Maar dat zal wel aan mijn niveau liggen??? (om alvast een reactie te geven op mijn eigen bericht, in ‘weblogzwollestijl’)

  6. Verschrikkelijk nieuws weer! Sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners!

    Had me zo voorgenomen me niet meer op te winden over reacties als die van Archimedes, maar dat lukt me toch niet. Ook in het stukje over de overleden bejaarde fietsster lijkt het meer te gaan over hoe het gecommuniceerd wordt, dan over het in- en intrieste bericht zelf!
    Volgens mij begrijpt iedereen wat er geschreven wordt en is dat nog steeds het doel van communicatie. Tenslotte, waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Of dat nu door haast komt of onoplettendheid, gelukkig zijn het blijkbaar gewoon mensen.
    En om aan te haken bij Dame, meldt je dan aan als redacteur!

    En ja, ook ik maak me nu schuldig aan het deelnemen in een nutteloze discussie en daar schaam ik me flink voor!

    Hopelijk lukt het om in 2015 dit soort stompzinnige discussie langs me heen te laten glijden…….

  7. Gelukkig heb ik de foutjes voor jullie aangepast en hoef je je er niet meer druk om te maken.

    Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden!!

  8. Ik zal maar on-topic reageren; Wat een verdrietig nieuws voor de nabestaanden, ik wens hen veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke verlies.

  9. Toen ik reageerde op de schrijfstijl van de paar zinnen nieuwsbericht stond er nog niet zo heel veel nieuws in als nu in het aangepaste artikel! Als in elke zin een of meerdere fouten staan zakt mij de broek wel een beetje af.

    Ongeacht wat de nieuwswaarde is van een artikel het is behoorlijk onnozel als je dit niet kunt verwoorden in goed Nederlands.
    Het zal wel aan de huidige generatie liggen dat aan alle kanten geprobeerd wordt dit goed te praten.

    Ik weet dat waar gewerkt wordt fouten gemaakt kunnen worden maar ik hoef dan nog niet meteen een ander zijn/haar werk over te nemen. Diegene die het werk levert kan beter proberen foutloos werk te leveren. Het kost echt niet zo heel veel meer tijd om een correct artikel op te stellen.

  10. Mij, hou gewoon je commentaar voor je om 2 redenen: 1) uit respect voor de nabestaanden gelinkt aan de content van het artikel. 2) dat is de werkwijze. Snel plaatsen en dan later aanpassen. Kan je je druk over blijven maken of proberen een beter alternatief te vinden!

  11. Dan hoop ik niet dat je lang over je laatste reactie hebt gedaan, Mij. Weleens van interpunctie gehoord? Wordt ook fout gerekend hoor. Gelukkig ben ik van de “huidige generatie” die alles goedpraat. Het zij je vergeven dus. 🙂

  12. Totaal respectloos om een beetje te gaan lopen zeuren over taalfoutjes.
    Als je iets opvalt in de tekst, mail dan even naar wlz, dan kunnen ze nog even iets corrigeren of zo.

    De stomste fouten maak je zelf.

  13. Triest om zo aan je eind te komen. En ook triest hoe een aantal reageerders hier zeuren om een paar taalfoutjes, het gaat zoals hierboven al is verwoord om de boodschap, en die is duidelijk.

  14. Wat een gezeur over taalfouten terwijl het hier om mijn familielid gaat die ze uit het water hebben gehaald. Leuk om te lezen als nabestaande… Iets meer respect mag wel…

  15. Geen woorden voor. Voor mij als iemand die het slachtoffer niet kent is het al een kl*tebericht. Hoe erg moet het zijn als de man in kwestie familie van je is. Gecondoleerd!

    Helaas is het zo dat niet iedereen de menselijke maat kent. Daar zullen we aan moeten wennen.

  16. Nieuwsberichten zijn per definitie niet bedoeld om op te reageren. Het is per slot van rekening een mededeling. Het is goed een Zwolsche nieuwssite te hebben, maar bespaar een ieder de ellende van de reacties van onfatsoenlijke, randdebiele analfabeten. De reacties zijn wellicht een weerspiegeling van het niveau van de mensen die dit lezen (hulde!), maar over het algemeen buitengewoon ongepast.

    Beste redactie, ga door met je goede werk, maar stop met de mogelijkheid een ieder overal op te laten reageren. Dat heeft een zichzelf respecterende nieuwssite helemaal niet nodig.

Reacties zijn gesloten.