Jonge Vuurvogel Meespeelorkest in de Spiegel

Zwolle – De Jonge Vuurvogel speelt morgen om 13.00 uur in de foyer van de Spiegel in het voorprogramma van Jeugdorkest Nederland. De Jonge Vuurvogel is het voorbereidende orkest van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Voor deze gelegenheid bestaat de mogelijkheid om ‘mee te spelen’ met de Jonge Vuurvogel. Het ‘Jonge Vuurvogel Meespeelorkest’ heeft nog niet eerder samen gerepeteerd, maar de musici die zich hebben aangemeld hebben thuis wel hun partij goed geoefend. Het orkest zal hierbij in omvang verdubbelen: een spannend spektakel met zo’n 60 jonge kinderen in één orkest!

vuurvogel.jpg

Na het Meespeelorkest volgen de kinderen de workshop ‘de Fantastische Symfonie’ en bezoeken aansluitend het concert van Jeugdorkest Nederland in de Spiegel. Onder leiding van Jurjen Hempel speelt dit nationale jeugdorkest de Symphonie Fantastique van Hector Berlioz. Een sprookjesachtige symfonie die in het kader van de Sprookjes-3-daagse uitstekend past in dit festival voor kinderen.

Het middagprogramma start om 13.00 uur in de Spiegel en kost voor jongeren tot 18 jaar € 12,50 en voor volwassenen € 17,50. Kijk voor meer informatie op de website van de Spiegel of www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)