Deventer binnenstad hermetisch afgesloten

Burgemeester Heidema van Deventer heeft de binnenstad van Deventer tot en met zondagmiddag taboe verklaard voor supporters van GA Eagles en FC Zwolle.

 

Sinds donderdag gonst het van de geruchten in beide kampen om tot een treffen te komen, in de Deventer binnenstad geldt daarom een noodverordening om supporters buiten de deur te houden. Ook geldt vanaf het sluitingstijdstip van de cafés op zaterdagavond tot zondagmiddag 13 uur een verbod op het schenken van alcohol. Zondagmiddag speelt FC Zwolle de uitwedstrijd tegen GAE, dat valt samen met een koopzondag en een stoffenmarkt in het centrum van de stad. De FC Zwolle supporters komen met 10 ( uitverkocht ) supportersbussen naar de koekstad.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Dit is toch te triest voor woorden, het was zelfs nieuws op rtl4. Achterlijk gedoe, wat kost dit gezeik de maatschappij wel niet. Voetbal moet leuk zijn voor jong en oud. Je kunt nu als opa niet eens meer normaal met je kleinkind naar een wedstrijd. Die kneuzen, want dat zijn de relschoppers moeten kei en de kei hard aangepakt worden, hoe weet ik ook niet maar het liefst zag ik dat ze nooit meer voetbal kunnen kijken. Vul zelf maar in.

  Echte GAE en FC Zwolle FANS maak er wat van en lach de neanderthalers keihard uit!


  Maak melding

 2. hahaha, kunnen de supporters van deventer niet eens stappen in hun eigen stad!
  Ik vind het wel humor hebben. Hoe gaan ze dat in godsnaam controleren?

  Ben je voor fc zwolle? nee.
  Ben je voor GAE? Nee

  ok, loop maar door…

  Beetje doorgeslagen in de angst met een zinloze oplossing…
  Maar goed, de markt lijkt wel gered te worden op deze wijze?


  Maak melding

Reageer