Film ‘You’re Not You’ nu in Fraterhuis

Zwolle – Aangrijpende boekverfilming met Hilary Swank als beroemde pianiste die op een dag te horen krijgt dat ze aan ALS lijdt. "Het Fraterhuis denkt met deze boekverfilming een kanshebber voor een Oscar2015 in het huis te hebben al bij het begin van het nieuwe jaar. Hiermee loopt Zwolle vooruit op het landelijke beeld." Aldus directeur Henriëtte Boerhof.

dsc_2268.jpg

foto: Joop van Putten 

Het perfecte leventje van pianiste Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en komt zo in contact met de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Bec heeft nul ervaring maar heeft wel iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de steun om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij dat wil. Het ontroerende ‘You’re Not You’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michelle Wildgen, die in Nederland is uitgebracht onder de titel ‘Jij Bent Mij’.

Vertoning
‘You’re Not You’ is van 1 januari 2015 om 19.45 uur tot 7 januari te zien in het Fraterhuis. Het is verstandig om vooraf te reserveren op www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen op de website ook e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)