Ombouw X-Ray voor Nieuwjaarsfeest

Zwolle – In de X-Ray te Zwolle zijn sinds zondag constant 14 personen aan het werk om de de oude discotheek aan de Blijmarkt helemaal klaar te krijgen voor het Nieuwjaarsfeest. Alles moet worden aangepakt. Van de barren tot de wc’s. Verlichting, techniek, geluid en de special effects worden allemaal ingehuurd. Zelfs een verlichte dansvloer zal niet ontbreken op de afsluiter van het oude jaar. De kaartverkoop gaat erg hard, de laatste dagen zijn inmiddels 700 tickets verkocht. DJ- Jean, de hoofdact van het feest kwam dinsdagmiddag al even kijken of alles in orde is.

jean.jpg

In de grote zaal gaan DJ Jean, Jeroen Post, Tony ChaCha, Roy el Kei en Joshua Kain bezoekers in hogere sferen brengen met hun draaikunsten. De Classics area wordt het territorium van onder anderen de Vinyl debiel en DJ Hysterical. Hendrik Karabagias: ‘Met veel van deze artiesten hebben we inmiddels een geschiedenis. De samenwerking tijdens eerdere feestjes is goed bevallen en daarom heeft bijvoorbeeld DJ Jean ervoor gekozen om hierbij te zijn, ondanks andere mooie aanbiedingen. Oud en nieuw is een feest van traditie. Wie voor twaalven komt kan rekenen op een warm onthaal met gratis champagne en oliebollen.

Tickets en tijden
Tickets voor NEY@X-Ray kosten € 35,- en zijn verkrijgbaar via de facebookpagina van het evenement, en aan de bar van Las Rosas. De deuren zijn open vanaf 22.00 uur, en sluiten om 06.00 op 1 januari. 

Line- up

Main

22.00-23.00 uur Dj Carlita en Sayna

23.00-00.30 uur Jeroen Post

00.30-02.00 uur Dj Jean

02.00-04.00 uur Tony Cha Cha

04.00- 05.00 uur Roy el Kei

05.00- 06.00 uur Joshua Kain

Vinyl Area(tostibar):

De vinyl debiel / Dj Hysterical

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Hoofdstad Overijssel jaren zonder discotheek. Wordt ff omgebouwd om snel poen te graaien op oudejaarsavond..Fucking triest en skip uit principes. Die toko moet open als vanouds!


  ⚠️ Meld

 2. @ Japser….wat donders zonde! En wat klopt de link in 23:51 dan opeens absoluut niet meer 😮 Een vet-betaalde krant als De Sensator (jaja…gewoon weer ouderwets De Sensator)…rectiviceer dan ff >:(


  ⚠️ Meld

 3. Ik las iets over vergunningen die nog niet rond zijn. En er was nog steeds een geschil met een bierleverancier. Tot die tijd kunnen ze nog niet open. De stentor was inderdaad een beetje voorbarig!


  ⚠️ Meld

 4. Het nieuwjaarsfeest en een definitieve opening staan los van elkaar. Dit valt ook te lezen op verschillende plekken op internet en de Facebook pagina’s van het nieuwjaarsfeest en de pagina van de X-Ray zelf.  ⚠️ Meld

 5. Waardeloos feest,een pand wat al tien jaar staat te verpauperen is niet geschikt hiervoor. Vorig jaar ook geweest,toiletten die niet doorspoelen,jassen weg,personeel wat sleept met biervaten omdat de tanks niet meer werken. Gewoon nul komma nul


  ⚠️ Meld

 6. Bagger locatie ouderwets

  Laat ze maar een mooie nieuwe
  Discotheek maken op hessenpoort
  Soort hardersplaza met indoor karting en restaurant
  Vlak bij snelweg geen gezeur in de stad
  Te gek voor woorden stad als zwolle niks heeft  ⚠️ Meld

 7. Eens met luca

  Laat ze maar een mooie nieuwe
  Discotheek maken op hessenpoort
  Soort hardersplaza met indoor karting en restaurant
  Vlak bij snelweg geen gezeur in de stad
  Te gek voor woorden stad als zwolle niks heeft  ⚠️ Meld

 8. Ik was er vannacht. Het was niet zo druk als vorig jaar en vorig jaar vond ik de verhouding tussen ‘jong’ en ‘oud’ wat beter, dit jaar was het percentage 35+ers een stuk hoger. Het was verder nogal licht binnen en het was gezellig, maar ik denk dat ik volgend Oud & Nieuw naar wat anders ga uitkijken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.