Fietsen onveilig gestald bij station Zwolle

De fractie van GroenLinks/De Groenen in Zwolle vindt dat het gemeentebestuur een eind moet maken aan de gevaarlijke situatie bij het station.

Volgens de partij is de manier waarop daar fietsen gestald worden levensgevaarlijk. De fietsen staan op het trottoir, zodat voetgangers het fietspad op moeten en de fietsers moeten uitwijken naar de rijbaan van de auto’s. Op één van de drukste punten van de stad is dat onaanvaardbaar, vindt GroenLinks/De Groenen.

Bron: RTV Oost.nl

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Laat ze dan gelijk het fietspad richting windesheim aanpakken! Vanaf het hanzeland tot aan de campus een hek om het fietspad van de stoep te scheiden!

  Elke ochtend gekkenhuis daar, studenten lopen massaal op het fietspad waardoor tegemoetkomende fietsers uit moeten wijken naar de andere kant van het fietspad met alle gevolgen van dien. Ondergetekende is 2,5 jaar geleden nog fijn over de kop geslagen. gemeente, doe er wat aan! Windesheim heeft het in ieder geval al diverse malen aangekaart. En zo moeilijk lijkt het mij niet om een ijzeren hekwerk te plaatsen, gat graven palen d’r in en klaar.


  Maak melding

 2. Potjandikkie! Alweer een goed idee van de Groenen! En dat terwijl ik het met veel punten van de Groenen niet eens ben en dat dus ook nog nooit gestemd heb. Waarom laten de andere politieke partijen hier kansen liggen?
  Het is niet alleen een gevaar, en hinderlijk, probeer ook nog maar eens een fatsoenlijke plek voor je fiets te vinden. De enige plekken dié er zijn, zijn helemaal achteraan. Waar blijft de AFAC om al die fietsen eens weg te halen? Vorig jaar zijn ze zo goed begonnen en nu zie ik ze nooit meer!


  Maak melding

 3. en een hek bij hanzeland; helemaal geen gek idee! Erger me ook altijd aan al die scholieren die duidelijk gezakt zijn voor hun verkeersexamen wandelen…..


  Maak melding

Reageer