Nieuwjaarsborrel D66 Zwolle kijkt vooruit!

Zwolle –  Dinsdagavond 13 januari 2015 organiseert D66 Zwolle haar nieuwjaarsborrel ‘t Proeflokaal. Tijdens deze bijeenkomst heft het bestuur van D66 Zwolle niet alleen het glas met haar leden op het nieuwe jaar, maar wordt er ook vooruit gekeken.

Welke uitdagingen liggen er voor Zwolle in 2015? Enkele prominente Zwollenaren geven hun visie en gaan graag het gesprek hierover met de aanwezigen aan. De borrel zal zijn in ‘t Proeflokaal (Blijmarkt 3). Belangstellenden zijn welkom vanaf 19:30 uur.

EXTRA: De nieuwjaarsborrel verdringt het gebruikelijke Dcafé van D66 op elke tweede dinsdag van de maand valt. Het eerstvolgende Dcafé vindt plaats op dinsdagavond 11 februari aanvang om 20:00 uur in ‘t proeflokaal. Thema: De rol van de gemeente als aanjager van duurzaamheid. Iedereen kan tijdens het Dcafé meepraten over thema’s die belangrijk zijn voor Zwolle. Er komen deskundigen en betrokkenen aan het woord en aansluitend is er ruimte voor debat. Doel is om Zwollenaren in contact te brengen en te betrekken bij belangrijke zaken die in hun stad spelen. Ook niet leden zijn meer dan welkom.

Meer informatie over nieuwjaarsborrel en Dcafé is te vinden op www.d66zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)