Eerste elftal WVF op trainingskamp naar Marbella

Zwolle – In navolging van verschillende betaald voetbalorganisaties, slaat ook het eerste elftal van hoofdklasser WVF haar trainingskamp op in Zuid-Spanje. Zaterdag 10 januari reist de selectie af naar Marbella om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

062015123915.jpg

Het initiatief en de daarop volgende acties komen uit de selectie zelf. Na de afgelopen drie jaar in Sevilla en Malaga te zijn geweest, was er geen twijfel over mogelijk dat er dit jaar weer een trainingskamp onder de Spaanse zon plaats zou vinden.

Wedstrijd tegen Buitenpost
Organisatoren Hans Kamping, Lennart Bril, Robbert-Jan Stals en Richard Bouwmeester kijken alvast vooruit: “In Marbella staan sportieve activiteiten, trainingen en een wedstrijd tegen Buitenpost op het programma. De weersvoorspellingen zien er op dit moment ook goed uit.”

Fris van start
Op woensdag 14 januari keert de selectie terug. Kamping: “Dan hebben we een trainingskamp met de nodige sportieve arbeid achter de rug. Dit heeft ons dan vast voorzien van de nodige inspiratie om fris van start te gaan in de tweede seizoenshelft.” Deze begint 24 januari thuis tegen DVS’33.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Eerste elftal WVF op trainingskamp naar Marbella”

Reacties zijn gesloten.