The Green Room pakt in 2015 eerste prijs

Zwolle – The Green Room pakte tijdens de eerste competitieronde van 2015 gelijk de eerste prijs met het periodekampioenschap in de 1e klasse van de WRZV zaalvoetbalcompetitie door een overduidelijk 14-2 overwinning op naaste concurrent ZVV Pruts.

Na een aantal succesvol verlopen toernooien met onder andere het Zwolse Jeugdkampioenschap en natuurlijk het Jopie van Kilsdonktoernooi voor zowel vrouwen als heren mochten de zaalvoetballers aftrappen voor het tweede deel van het seizoen.

Er stonden verschillende topwedstrijden geprogrammeerd in de lagere klassen. Zo stond afgelopen maandag de ongeslagen koploper Het Beugeltje na de wedstrijd weer met beide benen op de grond nadat zij de eerste nederlaag in de competitie moesten incasseren. VT Benz wist de koploper met goed spel te verrassen en boekte een knappe 7-3 overwinning. FC Knetter wist de aansluiting met de top de behouden door een zwaar bevochten winst op het team van Exact, wie in het begin goed stand wisten te houden. Ook Kletsen en Proeven blijft meedoen in de hoogste regionen door een grote overwinning op AXIOS.

In de 2e klasse blijft Tabonon Sportschool de onbetwiste koploper na een 12-5 zege op Au M’n Gurk. Tabonon wist 2014 ook al goed af te sluiten door het winnen van het 37ste Jopie van Kilsdonktoernooi. In de finale wist het de finalist van vorig jaar FC Friends met goed voetbal te verslaan. In een spannend duel, waarin speler van het toernooi Wahid Shimeri de hoofdrol voor zijn rekening nam, kwam FC Friends met 2-4 net te kort.

Bij de dames was het de combinatie van SVI/Be Quick’28, wie in de finale na penalty’s de vrouwen van HTC wisten te bedwingen, de gelukkige winnaar van de 1e wisselbeker.

In de woensdag 1e klasse zijn weinig concurrenten overgebleven om het koploper The Green Room echt moeilijk te maken. Sleuteldienst boekte weliswaar een overwinning op Zwolle Zuid, maar staat inmiddels op een behoorlijke afstand. Ook Karba lijkt uitgeschakeld voor de titelstrijd na een 5-10 verlies tegen Allesoverrechten.nl.

Koploper in de 2e klasse blijft het team van AVC. In een leuk en ook doelpuntrijk duel kwam middenmoter Keijl Flevo Holland met een 11-13 verlies net tekort. Iron Art wist de aansluiting te behouden door een makkelijke winstpartij tegen het laag geklasseerde L&M Workwear.

Op maandag 12 en woensdag 14 januari starten de competitiewedstrijden als altijd om 18:30 uur en de toegang is vrij.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)