Mysterieuze kookworkshop bij Bibliotheek Zwolle

In de maand oktober staat het thema “Geheimen” centraal bij Bibliotheek Zwolle. Meestal wordt het geheim van een kok goed bewaard, maar op donderdag 18 oktober licht chef-kok Ronnie Holleboom toch een tipje van de sluier op in de kookworkshop “Mysteries van de Keltisch keuken”.  Onder zijn leiding leren keukenprinsen en –prinsessen een aantal fijne kneepjes van het koksvak.

Het menu blijft uiteraard nog wel even het geheim van de kok, maar zeker is wel dat de deelnemers aan de slag gaan met typisch Keltische ingrediënten. Onder leiding van chef-kok Ronnie Holleboom wordt een aantal gerechten bereid. Eerst gezamenlijk lekker ontspannen achter de pannen en daarna… heerlijk genieten van de mystieke smaak van de Keltische keuken.

Feest & Culinair

Chefkok Ronnie Holleboom is werkzaam bij cateringbedrijf Feest & Culinair. Dit Zwolse cateringbedrijf staat onder leiding van Hans Snippe. Feest & Culinair durft zich te onderscheiden als een cateraar die openstaat voor nieuwe en innoverende ideeën. In samenwerking met PartyCare is het bedrijf tevens het brein achter de formule “Action Cooking”. Deze nieuwe formule laat gasten mee genieten van de bereiding van alle gerechten.

De kookworkshop vindt plaats op donderdag 18 oktober van 17.30 uur tot 20.30 uur in

het Biebcafé van de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80). Deelname aan de workshop kost € 27,50. Aan de workshop kunnen slechts een zeer beperkt aantal belangstellenden deelnemen. Reservering (telefonisch of bij de receptie van de centrale bibliotheek) wordt dan ook aangeraden.

Artikel delen:

Reageer