Word jij VIPKID bij PEC Zwolle?

Zwolle – Natuurlijk weet je dat de kids van de Kidsclub PEC Zwolle elke wedstrijd mee kunnen lopen aan de hand van een speler tijdens de wedstrijden van PEC Zwolle, maar nu organiseert de supportersclub samen met PEC Zwolle iets helemaal nieuws en ontzettend gaaf! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud dan kan jij namelijk VIPKID van de wedstrijd worden!

Wat houdt dit in? Je wordt ontvangen voor de thuiswedstrijd en je krijgt 3 kaarten voor jou en je ouder(s) op de mooiste zitplekken van het stadion. Je kunt de wedstrijd van heel dichtbij mee maken. Het spreekt voor zich dat je wordt ontvangen met een drankje en daarnaast zul je alles over PEC Zwolle en het stadion horen tijdens een rondleiding. Voor de wedstrijd ga je met Zwolfje op de foto en je wordt ook omgeroepen als VIPKID van de wedstrijd. Er zijn nog meer verrassingen, maar die houden we nog even geheim.

Wat moet je doen om VIPKID te worden? Nou niet zo heel veel, maar hou je email en de website van de supportersclub PEC Zwolle goed in de gaten want hierop komt een prijsvraag te staan. Wanneer je de juiste oplossing instuurt naar vipkid@supportersclubpeczwolle.nl, dan kan het zo maar zijn dat jij uitgenodigd wordt!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Word jij VIPKID bij PEC Zwolle?”

Reacties zijn gesloten.