Prins Eduardo leidt CV de Gleuvenskoevers

Zwolle – Zaterdagavond vond in wijkcentrum de Bolder de bekendmaking van de carnavalsprins van CV de Gleuvenskoevers plaats. Er waren deze avond veel zusterverenigingen aanwezig, en een aantal bezoekers van ongeveer 300 personen. Prins Eduardo en zijn Adjudanten Lisa en Lena kwamen uit de traditionele brievenbus, en gaan het komend carnavalsseizoen voorop bij de Gleuvenskoevers.

 

dsc_5456.jpg 

 

De avond werd opgevrolijkt door verschillende optredens van dansmariekes. Om 22.11 uur was het zover, de abdicatie van Prins Raymond en adjudant Cor-Jan. Na wat laatste woordjes en bedankjes ontfermde de Raad van elf zich over de verkleedpartij. Het resultaat was twee nieuwe gouden rimpels, dit vernoemd naar de dansgroep de dames van CV de Gleuvenskoevers. Dit natuurlijk onder groot vermaak van de aanwezigen. Verder verzorgden de twee kapellen Le Bombardon en Bloaskapel Pardoes de muzikale omlijsting.

 

dsc_5369.jpg

 

 dsc_5478.jpg

 

dsc_5450.jpg

 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Ook werd de Paul Veld Gleuvenskoevers Bokaal uitgereikt. Deze onderscheiding is vernoemd naar Paul Veldman, een zeer markant persoon binnen de gehele carnavalswereld. Dit is bedoeld om personen binnen het carnaval in het zonnetje te zetten die zich op een zeer verdienstelijke manier ingezet hebben voor de carnaval in zijn algemeenheid. Deze keer viel het te beurt aan Jan van Duuren, die zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met de bouw van de praalwagens. Om 23.11 uur was het dan zover, de traditionele brievenbus werd binnengerold voor de laatste lichting. Wie o wie zou de nieuwe hoogheid worden van de Gleuvenskoevers. De deur ging open en daar stond hij dan, Prins Eduardo. Op het podium maakte hij zijn twee adjudanten bekend, dat waren de adjudanten Lena en Lisa. Dit laatst gekozen drietal maakt de Sassendonkse hooghedenclub voor dit seizoen compleet. De afterparty was de afsluiting van een zeer geslaagde avond.

  dsc_5363.jpg

dsc_5378.jpg

dsc_5384.jpg

dsc_5391.jpg

dsc_5396.jpg

dsc_5411.jpg

dsc_5416.jpg

dsc_5421.jpg

dsc_5430.jpg

dsc_5447.jpg

 

dsc_5427.jpg 

Artikel delen:

Reageer