Prins PEC is zijn staf kwijt

Zwolle – Jos Kamphuis, voorzitter van het Vorstendom der Eileuvers, spreekt van een ramp: Prins PEC (Jurian Meijntjes) is zijn staf kwijt. Nou is het zo dat verenigingen onderling proberen de staf van de prins te bemachtigen, zodat de vereniging hem terug moet ‘kopen’ met kratten bier als betaalmiddel.

Kamphuis maakt zich inmiddels ernstige zorgen. Er is nog niets vernomen van een andere vereniging die de staf in zijn bezit zou hebben. De laatste keer dat de staf gezien is was op een bijeenkomst in het Duitse Emmerich afgelopen weekend. De voorzitter acht het niet waarschijnlijk dat de staf daar is meegenomen, aangezien Duitse verenigingen deze traditie niet kennen. Inmiddels is de reservestaf al tevoorschijn gehaald. Toch ziet de vereniging heel graag dat de orginele staf weer terug komt. Deze staf is al 40 jaar in het bezit van de Eileuvers en het zou veel verdriet doen als deze niet meer terug komt.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Wat een flauwekul mensen,
  Musschien is het gepast om eens atil te staan bij het leed in de wereld en hongerlidende medemens.
  Het verkisten van drank met deze carnavaleske flauwekul vind ik hede ten dage zeer aso


  Maak melding

 2. Een prins zonder staf is als een amazone zonder paard.
  We moeten niet alles vergelijken met al het leed in de wereld anders worden we stapelgek.


  Maak melding

 3. Afgelopen weekend twitterde de stadsprins nog vrolijk dat hij zo’n leuke dag in Duitsland had gedacht, niks over het kwijtraken van iets, en nu deze ‘ramp’. Geloof er niets van!!


  Maak melding

 4. @stelling, alsof er al niet genoeg aandacht wordt geschonken aan alle leed op de wereld. Welk medium je ook gebruikt, je wordt overspoeld met ellende. En dan is een beetje Carnavaleske ontspanning meer dan welkom!


  Maak melding

Reageer