Jubal Zwolle langs de deur met koek

Zwolle – Net zoals voorgaande jaren, begint showband Jubal Zwolle het jaar goed met de jaarlijkse koekactie. Op 24, 30 en 31 januari komen de muzikanten en vrijwilligers van Jubal in Zwolle langs de deuren met heerlijke koeken voor een aantrekkelijke prijs.

 

koekactie.jpg

Steun de muziek voor 2 euro
Muziek maken is leuk, maar kost ook geld. Jubal Zwolle heeft met de koekactie een leuke manier gevonden om deze kosten te kunnen betalen. Met de opbrengst kan Jubal weer muziekinstrumenten en uniformen aanschaffen.

Een koek kost 2 euro en door één of meerdere koeken te kopen, steunt u de muziekvereniging en hoeft u zelf geen koek te kopen voor bij de koffie of thee. Op zaterdag 24 januari en zaterdag 31 januari zijn de Jubal-leden tussen 10:00 en 13:00 uur in de diverse wijken van Zwolle te vinden met de koeken. Vrijdag 30 januari komen ze tussen 18:00 en 20:00 uur langs de deuren.

Aandacht voor de jeugd
Dit jaar besteedt Jubal extra aandacht aan de jeugd. Met de cursussen Muzikidz en Showkidz kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met muziek. Deze cursussen kosten slechts 1 euro per les. Kijk op www.jubalzwolle.nl voor meer informatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)