Wilt u op de planken van Odeon staan?

Zwolle – Altijd al eens op een podium willen staan in een echt theater, het kan NU! In de Week van de Amateurkunst (WAK) bieden de Zwolse Theaters in samenwerking met Stadkamer op zaterdag 30 mei 2015 haar podia aan voor alle amateurkunstenaars uit Zwolle.

Zit je in een koor, speel je muziek in een band/orkest, zing je graag: duo of solo, hoor je bij een toneel- of dansgezelschap en denk je dat Schouwburg Odeon een geschikt podium voor jou kan zijn maar twijfel je nog? Laat je dan informeren op de Van Harte Welkom avond in Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 op maandag 2 februari aanstaande, inloop in Café Foyé vanaf 19.00 uur. Daar kan onder het genot van een kop koffie/thee kennis gemaakt worden.

Om 19.30 start er een rondleiding waarbij iedereen een kijkje achter de schermen krijgt, de avond wordt rond 20.30 uur afgesloten met een gezamenlijke vragenronde. Enthousiast geworden om op de planken van Schouwburg Odeon te staan? Inschrijven is mogelijk vanaf 6 februari, download het formulier via www.zwolsetheaters.nl of www.stadkamer.nl.

Graag opgeven vóór woensdag 28 januari zodat we je op maandag 2 februari kunnen verwelkomen! Jouw aanmelding met daarbij het aantal aanwezige personen kun je mailen naar Miranda Vleeschdraager van Zwolse Theaters, m.vleeschdraager@zwolsetheaters.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)