Swol1894 naar NK Masters te Hoofddorp

Zwolle – Zaterdag 24 en zondag 25 januari vindt voor de tweede keer de Masters Synchro Bokaal plaats. Dit evenement word gelijktijdig georganiseerd met het NK senioren. Natasja van Schuppen (27, Kampen) kwam vorig jaar thuis met de gouden plak die ze kreeg voor haar solo uitvoering in de categorie 25-29 jaar.

swol1894_-_master_duet.jpg 

Links Joselien van Schuppen Hoeksta (25) en rechts: Natasja van Schuppen (27). Foto: Swol1894

Dit jaar gaat van Schuppen weer een solo uitvoering zwemmen. Tevens zal ze samen met Joselien van Schuppen (25, Kampen) duet zwemmen. De zusjes komen dit jaar voor het eerst in Nederland samen uit in de Master categorie. De synchroonzwemmen categorie Masters is opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Synchro Masters Bokaal Voor de 2e keer wordt de NK gecombineerd met de Synchro Masters Bokaal. In totaal verschijnen ruim 70 deelnemers van 17 verenigingen aan de start. Voor het NK staan 7 solo uitvoeringen, 8 duetten en 8 ploegen op het programma. Bij de Masters 8 solo’s, 12 duetten en 1 ploeg in de verschillende leeftijdscategorieën.
De organisatie is in handen van de KNZB in samenwerking met ZPCH. De wedstrijden vinden plaats in het Sportcomplex Willem Alexander in Hoofddorp. Het programma begint om zaterdag om 09.30 uur en op zondag om 09.00 uur. Toegangskaarten zijn bij de kassa te koop.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer