Zwols team actief bij Garbagerun Winter Edition

Zwolle – Het Zwolse CF team van Remko, Wilco, Bennie , Stephan doet mee aan de Garbagerun Winter Edition. De Carbagerun is een toertocht van 3500 km die gereden gaat worden vanuit Nederland, en vervolgens via Duitsland, Denemarken, Noorwegen, en eindigt in Zweden. Er zijn 250 deelnemers en er mag alleen gereden worden in een oude auto met een maximale dagwaarde van € 500,-. Zondagmiddag werd voor sponsoring een darttoernooi met verloting georganiseerd.

dsc_6117.jpg

Tijdens deze tocht moet het team opdrachten uitvoeren die worden opgedragen, en waar punten verdiend mee kunnen worden. Hoe meer punten hoe hoger de klassering. Hoe hoger de klassering hoe hoger het bedrag kan worden wat de Zwollenaren kunnen winnen voor een doel, de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting). CF beter bekend als Taaislijmziekte is een ongeneeslijke ziekte. Helaas heeft Chayenna, de 2,5 jarige dochter van één van de deelnemers, deze slopende ziekte. De auto is een Volvo 850 sedan, welke in ‘Hello Kitty’-stijl is verfraaid. Uiteraard zijn vrijwillige donaties zeer welkom. Het rekeningnummer is NL56INGB0689826249.

 dsc_6113.jpg

dsc_6134.jpg

dsc_6105.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

dsc_6140.jpg
 
dsc_6126.jpg 
Artikel delen:
Reacties 6
  1. Heren, Het was ons een waar genoegen jullie te mogen helpen met het beplakken van jullie auto. daadwerkelijk mogen jullie trots zijn op het resultaat, immers zoals gezegd: je hebt er meer voldoening aan als je het zelf hebt gedaan. Wij wensen jullie veel succes


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.