Jeckyll & Hyde naar Legoworld in Zwolle

Jeckyll & Hyde, het populaire Jump-collectief, is één van de topacts op het Jetix-podium tijdens Legoworld in de IJsselhallen van Zwolle. Verder werden vandaag de namen van de bands XYP, Tess en Djumbo bekend gemaakt. Al bekend waren dat Gebroeders Ko, Get Motivated en DJ Bee naar Zwolle gaan komen. De presentatie is in handen van het duo Wipneus & Pim.


Jeckyll & Hyde

Van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober 2007 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO® spektakel ter wereld: Legoworld. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens het evenement afgewisseld met muzikale optredens op het Jetix podium. Legoworld viert feest! Het speelgoed LEGO is dit jaar 50 jaar in Nederland en dat wordt spectaculair gevierd tijdens het evenement in Zwolle.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitstekend vermaken tijdens de zevende editie van Legoworld in de IJsselhallen van Zwolle. De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen.

Wie niet van Jeckyll & Hyde gehoord heeft, heeft waarschijnlijk de laatste 6 maanden onder een steen geleefd. Met de single “Frozen Flame” scoren zij een enorme hit. Op radio, TV, in cafés, sportscholen en discotheken: overal hoor je deze plaat keer op keer. Het is de eerste plaat in het genre “Jumpstyle”, kortweg ook wel “Jump” genoemd, die een hit is van deze proporties. En terwijl Frozen Flame nog in de Top 40 staat, dendert de tweede single “Freefall” er vrolijk overheen: die plaat komt als hoogste binnen op nummer 11!! (Top 40 dd 23-03-2007). Het nummer is niet voor niets Radio 538 Dance Smash en TMF Superclip!

Who The F*** Is Jeckyll & Hyde?
Jeckyll & Hyde is een Jump-collectief, bestaand uit de Frontman DJ/MC Patrick, danseressen Baukje en Jantine en de Jumpers Freek, John, Sergej en Steven. Gewapend met de dikste Jump platen treden zij overal en nergens op en krijgen ze iedereen aan het jumpen..

What The F*** Is Jumpen?
Jumpen is de opvallende dans die gedaan wordt op Jump muziek. Het is ontstaan in België, de bakermat van Jumpstyle. Jumpen lijkt op het eerste gezicht op een woeste, ongecontroleerde dans, maar als je beter kijkt, zie je dat het een dans is met vaste patronen, die een bijzonder goede conditie vereist.

Artikel delen:

Reageer