Staf stadsprins PEC 1 terecht!

Zwolle – De carnavalsvereniging de Bultendarpers uit Gaanderen waren op 11 januari jongstleden aanwezig op de Duitse partyboot te Emmerich. Op deze boot zijn is de vereniging in het bezit gekomen van de staf van de Sassendonkse stadsprins PEC I.

staf_prins_pec_i.jpg 

"Uiteraard weten wij als carnavalsvereniging dat een prins niet zonder zijn staf kan. Daarom willen wij deze graag terug gegeven aan prins PEC I. Omdat wij in Duitsland deze staf in ons bezit hebben gekregen, leek het ons leuk om deze ook weer in Duitsland terug te geven. Zondag 8 februari 2015 zijn wij in Kleve aanwezig bij het prinzenfrüschoppen in de Warsteiner festzelt. Hier kan de staf geruild worden tegen een vaatje bier, 2 flessen wijn, en onderscheidingen voor onze prins Roy 1e en zijn adjudanten, pages en Raad van elf."

Artikel delen:
Reacties 3
  1. vind ik flauwe moet wel leuk blyven laat ze maar hier heen komen als ze durven wat nouwe los geld vragen dit is zeer on volwasse ik dat karnaval een fest is ik kom al jaren met plezier in sassendonk en vind geen streek allaaf


    Maak melding

Reageer