Medewerkers Wezo ontvangen certificaten

Zwolle – Vijftien medewerkers van Wezo hebben vrijdagochtend een EVC- of EVP certificaat uit handen van wethouder Nelleke Vedelaar gekregen.

dsc_5927.jpg

Met de certificaten hebben de medewerkers een aanvulling op hun CV en weten ze waar hun kwaliteiten en competenties liggen. Hierdoor vergroten ze de kansen op de arbeidsmarkt.

dsc_5931.jpg

 dsc_5935.jpg

dsc_5943.jpg

Competenties
Het EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Het maakt zichtbaar over welke kennis en vaardigheden mensen beschikken door opleiding en werkervaring bij elkaar op te tellen. Hun ervaring wordt daarmee omgezet naar een Ervaringscertificaat. Na de procedure kan het Ervaringscertificaat gebruikt worden bij sollicitatieprocedures. Maar het kan ook worden ingezet bij het volgen van MBO- of HBO deelopleidingen, waardoor een officieel diploma vaak verrassend dichtbij ligt!

Ervaring
Het EVP-certificaat staat voor het Ervaringsprofiel. Hierin is opgenomen welke kwaliteiten iemand heeft. De medewerker en het bedrijf kunnen op basis van het Ervaringsprofiel stappen voor de persoonlijke ontwikkeling in de toekomst maken.

dsc_5938.jpg

dsc_5924.jpg

 dsc_5928.jpg

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer