Swol1894 blij met Synchro Masters Bokaal

Zwolle – Het was een spannende finale zondag in het Koning Willem Alexander zwembad te Hoofddorp. Met maar liefst 1 tienduizendste punt verschil met de nummer 1 behaalde Natasja en Joselien van Schuppen de tweede plek met hun duet. “We zijn dik tevreden met dit resultaat” al dus Natasja die zelf met haar solo de eerste plek behaalde. Dit deed ze met ruim 18 punten voorsprong ten opzichte van de nummer twee.

swol1894_-_van_schuppen.jpg 

Foto: Swol1894

De vereniging met het hoogste totaalgemiddelde gaat er vandoor met de Synchro Masters Bokaal. De prijs kwam totaal onverwacht bij Swol 1894 terecht. Het goede nieuws bereikte het Swol team in het hotel aangezien ze er niet op hadden gerekend. Dol enthousiast ging gelijk de champagne open. Voor het eindresultaat van de Synchro Masters Bokaal worden de (individuele) resultaten van de uitvoeringen bij elkaar geteld. Bij de totaalscore geldt dit voor de hoogst scorende per vereniging. Het gemiddelde eindresultaat per wedstrijd van de uitvoeringen bepaalt de totaalscore per vereniging.

Spannende strijd
Het bleek de tweede dag van de NK Masters een spannende finale strijd te worden. Er kwam een golf van verbazing vanaf de volle tribune tijdens de bekendmaking van de uitslag. Het Haagse duet van DSZ pakte met maar liefst 0.001 punt verschil de overwinning. Toch zijn Natasja en Joselien van Schuppen niet ontevreden. “Het was een close call, maar we zijn zeer erg blij met het resultaat. We hebben er hard voor getraind”.
 
Eind maart vertrekken de zusjes naar België om mee te doen aan de Brussel Open Kampioenschappen. Hier word behalve een solo en duet ook een trio gezwommen. 
Artikel delen: