Receptie C.V. de Pepperbussies voor goed doel

Zwolle – 31 januari is de grootse receptie, het Prinsenbal van Prinses Rizzo en Presidente Frenchy van Carnavalsvereniging de Pepperbussies in De Nieuwe Bierton. De avond wordt muzikaal omlijst door het streetparade orkest de Deventer Deurbloazers en een Feestzanger zal een spetterend optreden verzorgen. 

 pepperbussies.jpg

Deze avond staat ook in een bijzonder teken. "We zijn namelijk als Carnavalsvereniging betrokken bij het Zwolse Dierenasiel. Het asiel waar vele katten en honden wachten op een gouden mand, een plek in een gezin waar ze erg vertroeteld gaan worden. Zolang ze in het asiel wonen en sommigen al meer dan een jaar, zorgt het asiel voor eten, verzorging, dierenarts en alles wat een hond of kat nodig heeft. Maar weet u, het asiel draait op giften!" Carnavalsvereniging de Pepperbussies vraagt u en de uwen om, wanneer u op 31 januari naar de De Nieuwe Bierton Zwolle komt om wat dierenvoer voor honden of katten mee te nemen, of speeltjes…
Vooral natvoer heeft het dierenasiel tekort. We kunnen niet in uw portemonnee kijken, we weten wel…vele kleintjes maken een grote! Geef met liefde voor uw Zwolse Dierenasiel!
We zullen de overhandiging op onze Pepperbussies Facebookpagina laten zien!

En weet u, ons doel is om ook een dag of dagen mee te gaan helpen in het asiel om de honden uit te laten, te verzorgen, de katten te knuffelen, hokken schoon te maken en ze vooral veel liefde te geven.

Steunt u ons goede doel??

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer