Kick Off Landstede Topsport 2007-2008

Dinsdag 2 oktober is het weer zover. Dan presenteert Stichting Topsport Zwolle de Kick Off 2007 in de ZBC hal. De Kick Off is de aftrap van het nieuwe topsportseizoen van Landstede Basketbal & Volleybal en de eerste kennismaking van het thuispubliek met de (vernieuwde) basketbal- en volleybalselecties van 2007-2008. De Jolly Jumpers uit Kampen, de winnaars van de Abbott Dance Battle 2006-2007 en de Rope skipping act van Dutch Delight zorgen deze avond voor spektakel en dynamiek.

Speciaal tijdens de Kick Off worden de seizoenpassen 2007-2008 (basketbal, volleybal en basketbal & volleybal) met korting aangeboden. De avond start met demonstraties van de Jolly Jumpers uit Kampen. Hierna zal er een korte film worden getoond om de mooie momenten van het afgelopen seizoen nog even terug te halen. Na de film staat de avond juist in het teken van vooruit kijken. Alle vijf teams van Landstede Basketbal & Volleybal komen aan bod tijdens het programma.

Vooral de eerste herenselecties van Landstede Basketbal & Volleybal worden op een spectaculaire manier voorgesteld. Verder zijn er, tussen het voorstellen van de teams door, dansacts te zien van de winnaars van de Abbott Dance Battle 2006-2007. Ook enkele sponsoren die Landstede Basketbal & Volleybal ondersteunen komen aan het woord tijdens deze avond. Een extra hoogtepunt tijdens de Kick Off is het optreden van Dutch Delight. Deze groep laat een rope skipping act zien. Na het optreden van Dutch Delight is het wel duidelijk dat touwtjespringen zeker niet saai is wanneer het wordt gecombineerd met dans en acrobatiek. De Kick Off wordt op een ludieke manier afgesloten en het zaalprogramma eindigt rond 21.00 uur.

Artikel delen:

Reageer