Gefrustreerde man steekt banden lek

Zwolle – Een 58-jarige man uit Zwolle is maandagmorgen 26 januari aangehouden voor vernieling aan auto- en fietsbanden bij een instelling aan de Oostzeelaan.

Uit frustratie stak hij van drie auto’s en drie fietsen de banden lek. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Bij hem werd het gebruikte mes inbeslaggenomen. Tegen de Zwollenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Loopt met een mes op zak, steekt uit frustratie banden lek van gewone nietsvermoedende mensen, mes wordt afgenomen en de man wordt weer de wijde wereld ingestuurd. Is dit niet een situatie waar veel mensen voor vrezen dat dit een begin is voor iets vreselijks van dit soort mensen? Straks wordt er weer gezegd < Er waren geen Signalen >


  ⚠️ Meld

 2. @jw “dit soort mensen”? Ken je hem?
  Elke dag worden wapens in beslag genomen. Elke dag reageren mensen hun frustraties af.
  Soms zijn dingen gewoon zoals ze zijn en als je maar lang genoeg observeert, vind je vanzelf een signaal dat mogelijk kan leiden tot een ongewenst vervolg. Als we vermoeden dat gefrustreerde bandenprikkers potentiële buikprikkers zijn, dan krijgen we het erg druk achter de begonia’s .


  ⚠️ Meld

 3. Ik ben het helemaal met je eens, maar mij gaat het erom dat mensen vaak zonder enige begeleiding weer de straat op worden gestuurd, deze man ken ik absoluut niet maar met een mes op zak en frustraties afreageren kan ik toch geen goede combinatie vinden.


  ⚠️ Meld

 4. Volgende keer als hij weer gefrustreerd is hoop ik dat hij zich zelf steekt en niet andermans eigendommen gaat vernielen of een willekeurige voorbijganger.
  Wat een l….. zeg


  ⚠️ Meld

 5. @D erk

  Ik durf zelfs te stellen dat er een causale relatie is tussen de hervormingen (lees bezuinigingen) in de zorg en dat de samenleving daarvan directe gevolgen (overlast) ondervindt.


  ⚠️ Meld

 6. @D erk

  Dat kan. Er zijn mensen die niet volkomen perfect zijn. Dan kun je wel doen alsof dat wel zo is, maar jij bewijst hierboven het tegendeel. Dank daarvoor!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.