Bijzondere combinatie galerie en 101Winkels

Zwolle – In het centrum van Zwolle is een nieuwe galerie geopend boven 101Winkels. Een plek waar talentvolle creatievelingen en ondernemers samen een winkel hebben geopend met handgemaakte producten en waar elke maand plek is voor een andere kunstenaars om te exposeren.

De galerie zit boven 101Winkels in een prachtig winkelpand aan de Nieuwstraat 100. Grote ramen lange witte muren laten de schilderijen goed tot zijn recht komen. Deze maand exposeert Marion Baars met een prachtige collectie van verschillend werk. Abstract, landschappen en portretten komen allemaal aan bod. De verkoopexpositie is te zien tot 1 maart van maandag t/m zaterdag van 09.30-17.30 uur. De combinatie van een winkel en galerie is vernieuwend en verfrissend. Nieuw publiek wordt tentoongesteld aan de galerie en andersom. Daarbij wordt er een reeks aan workshops en activiteiten aangeboden in de galerie.

De bedoeling is dat er vast dagen zijn waarop de activiteiten te doen zijn. Elke donderdagavond meditatie, vrijdagmiddag bordspellendag noem maar op! Wil jij op een vaste dag elke week hier iets organiseren kan dit al voor 45 euro in de maand!

 

Voor een expositie of het organiseren van een activiteit kan je contact opnemen via de site: www.101winkels.com.

Artikel delen: