De Bres zoekt vrijwilligers

Zwolle – Luister je graag naar verhalen van mensen? Ontmoet je graag mensen met verschillende achtergronden? Werk je graag samen met mede- vrijwilligers? Dan is De Bres op zoek naar jou.

De Bres is een inloophuis in de binnenstad van Zwolle. Ze bieden laagdrempelige gastvrijheid. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Iedereen kan zo binnenlopen voor een praatje. Soms om even op verhaal te komen met een kop koffie of thee, de krant te lezen, een spel te spelen, of gewoon voor een beetje rust. 

De Bres draait geheel op vrijwilligers.

Gastvrouw/-heer:
De Bres is op zoek naar gastvrouwen/-heren die zich voor een middag in de week, eenmaal in de 14 dagen of een keer in de maand willen inzetten.

Je ontvangt en begeleidt bezoekers, luistert aandachtig, stimuleert deelname aan activiteiten, wijst zo nodig door naar hulpverlenende instanties, draagt zorg voor de sfeer in huis en verricht kleine huishoudelijke werkzaamheden.

PR medewerker/ster(werktijden in overleg)
Ben je enthousiast en creatief. Vind je het leuk om te schrijven/publiceren voor de Bresinfo-nieuwsbrief, de website en/of dag/weekbladen. Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Ze bieden zinvol werk, fijne collega’s, begeleiding, een vrijwilligerscontract, een ongevallenverzekering en reiskostenvergoeding.

Heb je belangstelling neem dan contact op met Sylvia van Gelder of Lucia Besten, coördinatoren van De Bres, telefoon (038) 421 31 55 of mail naar: info@debreszwolle.nl. Kijk ook voor meer informatie op onze website: www.debreszwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Beste mensen ,
  Het klinkt erg interessant en leuk , uw inloophuis.Ik vind bijzondere verhalen altijd boeiend . Ik vraag mij af dit iets voor mij is. Kunnen wij hierover eens van gedachten wisselen , dat zou ik fijn vinden . Ik wacht uw reactie graag af

  m.v.g v liz brouwer.


  ⚠️ Meld

 2. Beste Liz,

  Je zou voor contact met de Bres het beste even kunnen bellen of mailen. De adressen en telefoonnummers staan in het artikel.

  Groet redactie Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.