PEC Zwolle bekert verder tegen FC Twente

Zwolle – PEC Zwolle komt in de halve finale van de KNVB Beker uit tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld op 7 april 2015 om 20.45 uur.

knvb_beker_pec_zwolle.jpg 

Zwolle bereikte de halve finale door winst op SC Cambuur. In Leeuwarden werd het dinsdag 2-3. FC Twente kwam in de halve finale door 3-0 winst op AZ Alkmaar. De andere halve finale zal gaan tussen FC Groningen en Excelsior. Groningen won woensdag met 4-0 van Vitesse. Excelsior bekert door na winst op Roda JC. In Sittard werd het woensdagavond 1-4.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Wel heel toevallig dat ze in de promo al de loting twente – pec hadden. Beetje vreemd naar mijn mening. Was de loting wel echt live?

  Ongunstige loting, maar het blijft voetbal. Alles is mogelijk. Zelfs zonder spits.


  ⚠️ Meld

 2. Ajax met dikke cijfers in de vukking kuip verslagen en dan zouden we nu geen kans hebben terwijl we in de competitie ook al boven hun staan?

  Met de volle 1000 procent er op knallen en wraak nemen!  ⚠️ Meld

 3. De moeilijkste uitwedstrijd hebben we gelukkig net al gehad in de beker, dus kunnen we er alleen nog maar op vooruit gaan in de halve finale.


  ⚠️ Meld

 4. Aangezien zowel PEC als Twente het weekend ervoor op zaterdag 4-4 spelen en PEC op vrijdag 10-4 alweer tegen PSV aan de bak moet, zal deze bekerwedstrijd zo goed als zeker op dinsdag 7 april plaatsvinden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.