Alexander Pechtold bezoekt Zwolle

Zwolle – Vrijdag 30 januari bezoeken D66-leider Alexander Pechtold en D66-Kamerlid Paul van Meenen in Zwolle de Van der Capellen Scholengemeenschap voor de viering van twintigjaar tweetalig onderwijs. Hier zullen zij een rondleiding krijgen en is er een “collegetour” met leerlingen.

 

Daarna vertrekken zij voor een bezoek aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten. Bij Artez Hogeschool wordt lesgegeven in verschillende Design en beeldende kunst studies. Een groep studenten van Artez op verzoek van D66 Zwolle nagedacht over een nieuw plan voor de Zwolse binnenstad. In dit project stond de vraag centraal hoe de binnenstad van Zwolle speelser en verrassender kan worden gemaakt. De plannen die zij hebben bedacht zullen tijdens het bezoek worden gepresenteerd aan de Kamerleden en de Zwolse D66’ers. “Het is mooi om te zien dat er samengewerkt wordt tussen studenten van hogescholen en gemeenteraadsfracties. Een win-win situatie die de onderlinge betrokkenheid vergroot,” aldus Pechtold. Als afsluiter vindt er een politiek café plaats in Cafe Foyer van de schouwburg Odeon. Bij dit politiek café zal Alexander Pechtold vanaf 17.00 uur samen met de Overijsselse lijstrekker Margreet Overmeen een korte introductie geven waarna er ruimte is voor vragen vanuit het publiek.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Uitsluiten van de pvv is een noodzaak.
  Een verbod op de pvv is een hoofdzaak.
  Het feit dat geen enkele politieke partij met hem wil regeren.
  Is voor mij een bevesteging dat het een verboden organisatie is.
  Godsdienstvrijheid is verankert in de wetboek van strafrecht.
  Zij zijn dus anti-hetgeen wat verankert is in de wetboek van strafrecht.
  Dit is dus de breekpunt. En dit is wat hen maakt tot een criminele organisatie. De rechtstaat, de internationale strafhof, Opstelten, Teeven, Verenigde naties, etc. Moeten een verbod op de pvv tot stand brengen. Anders verleen je de mogelijkheid aan de burgers in de maatschappij omdezelfde criminele feiten te plegen.

  gr.latino  ⚠️ Meld

 2. Hoewel ik enorm voorstander ben van het opheffen van de PVV, slaat het verboden maken omdat ze wetten willen veranderen nergens op.


  ⚠️ Meld

 3. verbieden of opheffen.
  Van mij mag je de wetten veranderen.
  maar dan wel op een democtratische manier. En niet intimideren.
  En niks anders. Wilders heeft zich de afgelopen tien jaar schuldig gemaakt aan. Aanzetten tot haat, geweld, discriminatie, ongelijkheid, stigmatiesatie, assimilatie, racisme, groepsbeledeging, intiemidatie. En nog heel veel andere strafbare feiten.
  Ik ben wilders fitna.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.