Alexander Pechtold bezoekt Zwolle

 

Zwolle – Aanstaande vrijdag 30 januari bezoeken D66-leider Alexander Pechtold en D66-Kamerlid Paul van Meenen in Zwolle de Van der Capellen Scholengemeenschap voor de viering van twintigjaar tweetalig onderwijs. Hier zullen zij een rondleiding krijgen en is er een "collegetour" met leerlingen.

Daarna vertrekken zij voor een bezoek aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten. Bij Artez Hogeschool wordt lesgegeven in verschillende Design en beeldende kunst studies. Een groep studenten van Artez op verzoek van D66 Zwolle nagedacht over een nieuw plan voor de Zwolse binnenstad. In dit project stond de vraag centraal hoe de binnenstad van Zwolle speelser en verrassender kan worden gemaakt. De plannen die zij hebben bedacht zullen tijdens het bezoek worden gepresenteerd aan de Kamerleden en de Zwolse D66’ers. "Het is mooi om te zien dat er samengewerkt wordt tussen studenten van hogescholen en gemeenteraadsfracties. Een win-win situatie die de onderlinge betrokkenheid vergroot," aldus Pechtold.

Als afsluiter vindt er een politiek café plaats in Cafe Foyer van de schouwburg Odeon. Bij dit politiek café zal Alexander Pechtold samen met de Overijsselse lijstrekker Margreet Overmeen een korte introductie geven waarna er ruimte is voor vragen vanuit het publiek. U bent allen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Programma:

Locatie 1 – Van der Capellen Scholengemeenschap
Lassuslaan 230
8031 XM Zwolle
Aanvang: 13:30 uur

Locatie 2 – Artez Hogeschool voor de Kunsten
Rhijnvis Feithlaan 50
8021 AM Zwolle
Aanvang: 15:30 uur

Locatie 3  – Schouwburg Odeon (Café van de foyer)
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Aanvang: 17:00 uur

Artikel delen: