Club Cele organiseert debat over angst

Zwolle – In Café Foyé vindt op dinsdag 3 februari om 20.30 uur de aftrap van de debatavonden plaats met als thema angst. Dit is de eerste activiteit van het platform Club Cele, dat vorige week gelanceerd werd door Zwolse theaters.

 

Club Cele presenteert publieke programma’s en activiteiten met een maatschappelijke context. De emotie angst wordt beschouwd als een basaal overlevingsmechanisme en gaat vaak gepaard met lichamelijke verschijnselen. Het is een gevoel van dreigend onheil of gevaar. Echt of denkbeelding. Maar wát veroorzaakt vandaag de dag dit gevoel in onze maatschappij? De angst voor het verlies van privacy, de angst voor het onbekende, de angst voor terroristische aanslagen. Diverse vormen van angst komen ter sprake tijdens dit debat waarin Club Cele een aantal experts ontvangt. In drie gespreksrondes discussiëren zij met elkaar en het aanwezige publiek over dit spannende thema.

Aan tafel zitten o.a. Raymond Salet (lectoraat Media & Communicatie Windesheim), Marie Jose Bonthuis (IT jurist bij Privacy Online) en Paul de Wit (Klinisch Psycholoog bij Isala). Het debat wordt geleid door programmamaker en presentator André van der Zee, bekend van o.a. EDNED op RTV Oost en muzikaal ondersteund door Willem Gunneman.

 

Het programma is gratis bij te wonen en vindt plaats van 20.30 – 21.30 uur in Café Foyé (Schouwburg Odeon). Vooraf reserveren is niet nodig, maar wees op tijd want vol = vol.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. POEH, wat een gemiste kans om niemand m?t angsten uit te nodigen. Het moeten dus ‘knappe koppen’ zijn die het debat volgens de theorie uit de boekjes moet laten slagen. Beter was bijvoorbeeld een client of ervaringsdeskundige van Dimence. Dan hoor je de echte verhalen over angst! Bij voorbaat kansloos nu >:(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.