Shared Service Zwolle, Kampen en Overijssel

Zwolle – Zwolle, Kampen en de provincie Overijssel hebben een gezamenlijke huisadvocaat in de arm genomen: Nysingh advocaten-notarissen uit Zwolle. Dat is de uitkomst van een aanbestedingsprocedure waarin diverse advocatenkantoren hebben meegedongen.

 

regiofoto.jpg 

 

Naast het geven van advies en vertegenwoordiging in juridische procedures, bevat het contract afspraken over het delen van kennis tussen het advocatenkantoor en medewerkers van de provincie en gemeenten. De overeenkomst werd onlangs ondertekend door Wilma van Ingen, bestuursvoorzitter van Nysingh, Commissaris van de Koning Ank Bijleveld en de burgemeesters van Zwolle en Kampen, Henk Jan Meijer en Bort Koelewijn.

 

Gezamenlijke inkoop van diensten

De drie overheidspartners werken al langer samen in een Shared Service Center. Dit voert voor de overheden gezamenlijk taken uit op het gebied van ICT, de personeelsadministratie en inkoop. De toegenomen schaalgrootte levert de drie samenwerkende partners kostenbesparing op. In de toekomst wordt het Shared Service Center mogelijk uitgebreid met meer taken. Ook ligt het in de verwachting dat op termijn andere gemeenten in de regio aansluiten bij het Shared Service Center.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com
    Lees en huiver hoe politie/Nysingh staats advocaten mijn site??s willen laten sluiten.
    Civiel korgeding politie eiser en hoeft voor gijzeling maar ??11.30 per dag te betalen JA de burgers/belastingbetalers betalen de overige ??300,- per dag bij voor deze Civiel gijzeling door politie. Ik vecht niets tegen windmolens maar tegen de grootste criminele organisatie van NL politie/justitie. O.v.J.??s worden rechter/raadsheer en weg scheiding der machten

    :o:o:o


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.