Spannende WRZV Zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – In de maandagcompetitie hadden de koploper een zware avond. Zo kroop Tabonon Sportschool “door het oog van de naald” tegen het goed spelend 2Connext en moest Het Beugeltje genoegen nemen met een gelijkspel tegen Trias.

Minoyo Restaurant was in een te soms felle wedstrijd van beide kanten tegen de nummer twee Bafana Bafana het gelukkigst met een 2-2 gelijkspel. Na tweemaal op achterstand te zijn gekomen moest Bafana in de achtervolging op koploper Tabonon punten inleveren. Tabonon Sportschool was is een spannende wedstrijd met 9-8 net te sterk voor 2Connext Zwolle.  In een sportief duel deelden Asero en Cycloon met een 3-3 de punten. AA Taxi Zwolle was veel te sterk voor Bola-Lah! Satu en won met 16-3. Present versloeg OHM met 12-2.

VT Benz wist in de 1e klasse A in te lopen op koploper het Beugeltje door een 6-3 winst op VIPS. Kletsen & Proeven won met 13-2 van Belgische Keizer 1. Exact won wederom en deze keer was AXIOS het slachtoffer (3-11 verlies) van de dadendrang van de subtopper. Het mooiste duel van de avond was die tussen Het Beugeltje en Trias. In dit spannende duel wist Trias met 7-7 heel knap een punt uit het vuur te slepen tegen de koploper. Het door blessures getroffen SC PEC Zwolle verloor wederom en deze keer was FC Knetter met 1-9 veel te sterk.

Spanning ten over was er ook op de woensdag. Styrinth liet zich met 2-3 verrassen door het laag geklasseerde Outsport. Ghana’82 wist het koploper The Green Room geen moment moeilijk te maken en verloor met 4-11. Karba wist het spannende duel tegen Sleuteldienst met 9-8 in haar voordeel te beslissen. ZVV Pruts blijft door de ruime winst van 9-1 op nummer laatst goed in het spoor van The Green Room. Zwolle Zuid en Allesoverrechten.nl deelden met een 4-4 eindstand samen de punten. 

De topper in de 2e klasse B tussen Iron Art en Le Gong, werd ternauwernood door de koploper met 5-4 gewonnen in een gelijk opgaand duel. Door deze overwinning is Le Gong niet meer te achterhalen door AVC voor de eerste periode, omdat het onderlinge resultaat in het voordeel is van Le Gong. ZVT IJsselhallen Zwolle wisten wederom een zege bij te schrijven op het conto door een 9-3 zege op de The Black Ties. Univé Verzekeringen wist met een 5-5 gelijkspel knap een punt over te houden aan het duel met Keijl Flevo Holland. Ook deze competitierond waren er geen punten voor L&M Workwear. Dit keer was Roede Vooruit met 9-4 te sterk voor de rode lantaarndrager. All Stars hielden door een 4-2 winst op Ramenblinderen.nl drie punten over aan het duel. 

Op maandag 2 en woensdag 4 februari starten de competitiewedstrijden als altijd om 18:30 uur en de toegang is vrij. Uitslagen, standen en programma kunt u vinden op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen: