Bierstalle Bloas Spektakel in Bierton

Zwolle – Na 20 jaar Zwols Kapellen Spektakel is het tijd voor een frisse wind. Op 8 februari 2015, de zondag voor carnaval, wordt door C.V. De Tonnezotters in samenwerkung met hofkapel De Knollentrekkers het Bierstalle Bloas Spektakel georganiseerd. De residentie van C.V. De Tonnezotters, De Nieuwe Bierton te Zwolle, zal volledig als Bierstalle worden aangekleed. De kapellen en het publiek wordt gevraagd om in Oktoberfestachtige kledij aan te treden.

De kapellen zijn het middelpunt en daarom zal er middenin de grote zaal, tussen de lange tafels, ruimte voor de optredens worden gemaakt. Tijdens een 15 minuten durend optreden kunnen de kapellen hun kunsten aan het publiek en de overige kapellen tonen. Het doel van dit spektakel blijft hetzelfde als altijd: een familiemiddag met veel spektakel en gezelligheid, waarbij de muziek voor iedereen centraal staat. De bedoeling is samen met u een fantastische muzikale maar vooral ook een gezellige middag neer te zetten.

Het festival zal bestaan uit verschillende optredens van ongeveer 11 kapellen uit de omgeving. Deze zullen door een vakbekwame jury, waaronder het publiek worden beoordeeld op de muzikale kwaliteiten, de originaliteit van de act en de wisselwerking met het publiek. De kapellen kunnen met een vrijwillig optreden onder de carport voor elk kapellid een lekker broodje bratwurst verdienen. De ruimte onder de carport zal dan ook in dezelfde sfeer worden opgetogen. De zaal gaat open om 14.00 u en het kapellenfestival begint om 14.30 uur. Rond de klok van 18.00 uur zal de jury bekend maken welke kapel de winnaar is van deze muzikale middag.

Artikel delen:

Reageer