IKEA Zwolle start met feestelijke openingsweek

Zwolle – Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt… Tijdens de openingsweek van 18 tot en met 22 februari zijn er veel spectaculaire openingsaanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel, zo lang de voorraad strekt. En: maximaal 4 stuks per persoon. Weblog Zwolle nam in december al een kijkje .

schermafbeelding_2015-02-02_om_09.25.08.png

De nieuwste en meest duurzame IKEA winkel van Nederland is, op de inrichting en enkele details na, inmiddels zo goed als klaar. Op woensdag 18 februari 2015 opent IKEA Zwolle om 10.00 uur officieel de deuren voor het grote publiek. Vanaf deze dag biedt het woonwarenhuis alle inwoners van Zwolle en in de wijde omgeving volop wooninspiratie en slimme oplossingen voor een beter en duurzamer leven thuis. De winkel trakteert de hele dag op hapjes, muziek en bijzondere prijzen. Iedereen die samen met een vriend of vriendin als Zweed verkleed komt, maakt bovendien kans op een cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ook de rest van de week is het feest. Tot en met 22 februari is er van alles te doen in de winkel. Van speciale aanbiedingen en lekkere hapjes tot inspiratieworkshops en leuke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Ik was juist van plan om niet de eerste twee weken te gaan. Dan mis ik misschien de leuke acties, maar het zal wel superdruk zijn!


  ⚠️ Meld

 2. Keek net op de IKEA site. IKEA Zwolle is niet eens op zondag geopend. Alle vestigingen van IKEA op zondag behalve Zwolle weer niet.  ⚠️ Meld

 3. @hanzestad ja serieus, heb voor de zekerheid even via facebook navraag gedaan, ma tot za is die geopend.

  IKEA is juist fijn op zondag, dan is er toch niet veel te doen.


  ⚠️ Meld

 4. Verkleed als Zweed en neem een eland mee voor de terugweg als pak(ezel)eland. Sta je ook niet in de file en gaat iedereen voor je aan de kant. Niet op zondag open? Eeuwig zonde, wie bepaalt dat? Zwolle of IKEA zelf? Komen ze nog wel van terug…


  ⚠️ Meld

 5. * bolle* :IKEA is juist fijn op zondag, dan is er toch niet veel te doen.:

  hoi Hoi Hoi op zondag gezellig met het gezin naar IKEA .Gezellig winkelen en die stoel kopen die je buren en overburen en naaste buren en je hele familie ook al heeft.
  leuk die eenheidsworst en nu we het toch over worst hebben krijgen we honger en gaan lekker nog even in het restaurant ons vol proppen met die vette hap en zo is het weekeind weer mooi besteed.

  Tis toch wat dat je zo je tijd door moet brengen.  ⚠️ Meld

 6. Stel je voor dat je niet meer weet wat je op zondag zou moeten doen zeg. Er is meer dan winkelen! Er is af en toe een koopzondag. Ik vind het prima dat ze niet iedere zondag open zijn!!!


  ⚠️ Meld

 7. @Jansen; zolang er figuren zijn, die voor anderen willen bepalen wat ze wel of niet op zondag mogen doen…..
  Ikea-vestiging in Zwolle is straks de enigste die op zondag gesloten is. Dat zal nog wel wat nationale spin-off geven. Zwolle op de kaart; ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Zwolle “om” gaat.


  ⚠️ Meld

 8. De winkels in Leeuwarden mogen nu ook elke zondag open, is gisteren besloten. Zwolle is het enige provincie Hoofddorp in Nederland zonder wekelijkse koopzondag. Overal elders mogen alle winkels elke zondag open, dus niet alleen de IKEAs. Groet  ⚠️ Meld

 9. Gewoon een boerenvestiging. Zondag niet open en net als de rest in het noorden. Het is het gewoon niet. Maar weer op naar Amersfoort.


  ⚠️ Meld

 10. Wat een grefo beslissing op zondag dicht!!
  Ik heb al veel mensen zover gekregen ook oo doordeweekse dagen niet naar de Ikea Zwolle te gaan maar naar Amersfoort uit principe. Stomme gemeente uit 1920!


  ⚠️ Meld

 11. @ kath.

  Tja tis toch wat dat je op zondag je geld niet kwijt kunt bij Ikea he?
  Ik vind het echt fijn voor je en je vele kennissen dat je wel elke week naar Amersfoort kunt gaan.
  Ben je groothandelaar of zo?


  ⚠️ Meld

 12. Zondagsopenstelling: we komen als land nergens als we niet begrip hebben voor een ander, doordat we niet verder dan onze eigen neus kijken. Wat maakt het uit, als een ander wel op zondag wil winkelen?


  ⚠️ Meld

 13. Zelfs in een gat als Ommen mogen vanaf juli alle winkels elke zondag open. We lopen in Zwolle inmiddels toch wel erg achter hoor.


  ⚠️ Meld

 14. Zwolle is een bekrompen regeltjes stad aan het worden.
  Stel je voor dat die nieuwe waterskibaan niet op zondag open mag.
  Of juist wel. Dat mag een ander toch ook.
  Laat het lekker aan de ondernemer over.
  Er mag wel wat fris geluid in de Zwolse politiek.
  En schop de zeikers en alcoholisten er uit.  ⚠️ Meld

 15. Ik heb het al eens eerder gezet, als de Zwollenaren de afgelopen verkiezingen massaal Christen Unie gaan stemmen en deze partij nummer 1 maken in Zwolle moet je niet heel verbaasd doen als de winkels in Zwolle niet op zondag open zijn. Toch volgende keer even het partijprogramma gaan lezen voordat je een stem uitbrengt op een partij.
  Hoeveel PVV stemmers zullen weten dat deze partij de koffieshops wil sluiten en softdrugs illegaal wil stellen?
  http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article.html?id=925:pvv-veegt-de-vloer-aan-met-gedoogbeleid


  ⚠️ Meld

 16. @ ribo

  gemeente Ommen anno nu:

  Zetelverdeling gemeenteraad:

  Politieke partij-Aantal zetels
  CDA 5 zetels
  ChristenUnie 3 zetels
  LPO 2 zetels
  VVD 2 zetels
  D66 2 zetels
  VOV 2 zetels
  PvdA 1 zetel

  rara, hoe is’t mogelijk…;)


  ⚠️ Meld

 17. Regulering van openingstijden. Een draak uit het verleden die nog altijd onze Zwolse winkelbeleving tergt.
  Hoe kan het dat ‘heel’ Nederland de vrijheid heeft om te kiezen voor winkelopening en winkelbezoek op zondag, terwijl in Zwolle tegenstanders hiervan de voorstanders gijzelen in een absolute beperking van koop- en openingsvrijheid. Hoe kan het dat dit niet valt onder het gelijkheidsprincipe dat voor alle Nederlanders zou moet gelden?
  Ik respecteer ALLE standpunten van de CU, maar ik verwijt deze partij en alle (religieuze) aanhangers van de CU het hanteren van dit compleet ondemocratische principe.
  Ze zijn op democratisch wijze in het zadel geholpen, om vervolgens een groot deel van het (niet hun) electoraat de keuzevrijheid te ontnemen.

  Ik begrijp dat dit alles is voortgekomen uit decentralisatie van beleid en Zwolle is nu eenmaal de hoofdstad van de ‘Bible Belt’. En met typisch CU beleid zal de aantrekkingskracht op bijbelminnend Nederland alleen maar toenemen, dus het eind van deze achterlijke rechtsongelijkheid zal niet snel in zicht komen.

  En opmerkingen als ‘dan ga je toch ergens anders wonen’ en ‘moet je zonodig consumeren op zondag?’ illustreren de drang om consumentengedrag te dicteren op evangelische grondslag. En zelfs al was de bijbel niet de grondslag… wat een achterlijke situatie. Zwolle verdient beter!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.