Tomás Necid terug naar PEC Zwolle

Zwolle – Tomás Necid keert terug in Zwolse dienst. De spits, die tijdens de eerste seizoenshelft al voor de Zwollenaren uitkwam, heeft van CSKA Moskou een transfervrije status gekregen waarop PEC Zwolle alert anticipeerde. Necid blijft zodoende een half jaar langer actief in de Hanzestad en staat dus tot de zomer van 2015 onder contract bij de Blauwvingers.

De Tsjechisch-international maakte in de eerste seizoenshelft indruk. Hij wist in 14 competitiewedstrijden 8 keer te scoren. In de KNVB Beker trof hij tweemaal doel in 3 duels. Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Het staat als een paal boven water, dat ik heel gelukkig ben met de terugkeer van Necid. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij bewezen een absolute kwaliteitsinjectie voor ons elftal te zijn. De afgelopen periode heeft Necid geen wedstrijden gespeeld, vandaar dat hij 2 tot 3 weken nodig heeft om weer wedstrijdfit te raken."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Tomás Necid terug naar PEC Zwolle”

  1. Het zou een mooie stunt zijn. 🙂

    Met Necid er weer bij zou PEC een voorhoede moeten hebben waar ze de rest van het seizoen ver mee moeten komen. 😀

  2. Mooi, dan gaan we nu op jacht naar Ajax en Feijenoord. Die zijn nog wel te achterhalen.
    De komende wedstrijden tegen Dordrecht, Heerenveen en Kowet moeten minimaal 7 punten opleveren voor zwolle.

  3. Ik hield altijd nog een sprankje hoop, maar toen Babalj om de hoek kwam kijken, ging ik er vanuit dat het boek dicht was. Dit is toch wel een prachtig konijn uit de hoge hoed hoor!

    Nadat gisteren de verdediging al liet zien van grote klasse te zijn, terwijl Sainsbury en Broerse er nog niet eens in stonden, krijgen we nu ook luxeproblemen in de voorhoede. 😀

  4. We gaan nu voor de 2e plek! Die nemen we op de laatste speeldag over van Feyenoord. Oftewel zoals JJR het al heel lang zegt; de champions league lonkt:D:D:D

  5. De Champions League lonkt! 😀 :D:D
    Het is goed om te merken dat PEC de uitstraling krijgt van een club waar voetballers bewust voor gaan kiezen om zich sneller en beter te kunnen ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten.