Huldiging Trent Sainsbury en Stadsprins PEC

Zwolle – Woensdagavond staat er een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt in het IJsseldelta stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden er een tweetal huldigingen plaats. 

Om te beginnen verrichten Prins PEC de 1en Jeugdprinses Britt de 1symbolisch de aftrap! Op deze wijze wordt het startsein gegeven voor het Zwols-carnaval in Sassendonk. Dit jaar zet Prins PEC in op de verbroedering onder de diverse carnavalsverenigingen die Sassendonk rijk is. Het maakt niet uit of je nu een grote of kleine vereniging bent, Sassendonk is van ons allemaal. Zoals sport verbroedert, hoort ook carnaval voor verbroedering te zorgen. Na de symbolische aftrap, wordt Trent Sainsbury in het zonnetje gezet. De verdediger won vorig weekend met Australië de Azië Cup! Een prestatie van formaat. Sainsbury speelde alle wedstrijden van begin tot eind. Was in de halve finale belangrijk met de openingstreffer en in de finale met een assist. Tevens werd hij na de eindstrijd uitgeroepen tot man of the match. Geef onze verdediger een warm welkom terug in Zwolle en juich hem toe vanavond!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Och arme… Lever je zo’n sportieve topprestatie met het winnen van de Asiacup, word je samen met een carnavalsprins gehuldigd. Hoe treurig is dat?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.