Officiële opening ALIKEA Zwolle

Zwolle – Zondag 15 februari om 17.00 uur wordt aan de Steenstraat in Zwolle de ALIKEA officieel en groots geopend door zijne heerlijke hoogheden Prins PEC (stadsprins) en Prins Pipi (voormalig stadsprins).

schermafbeelding_2015-02-04_om_14.13.45.png 

Carnavalsvierders zullen door de initiatiefnemers worden ontvangen met champagne en Zweedse balletjes in Cranberry saus en krijgen een demonstratie van het in elkaar zetten en uit elkaar halen van diverse Zweedse meubelen. Verder is er voor een handvol volwassenen gelegenheid tot relaxen in een Zweetse Tent. Voor de suïcidalen onder ons is er een Røkerstent en het geheel zal worden opgeluisterd met divers Zweeds vertier. Voor de kleintjes zijn er uiteraard ballenbakken aanwezig.

Belangrijk onderdeel van het samenzijn is dat de aanwezige klanten bij iedere nieuwe klant die binnenkomt het glas heffen en roepen: ‘Nieuwe klantûûûh!!! Höj! Høj, hôj!’

Via de facebookpagina van ALIKEA hebben inmiddels zo’n 170 mensen aangegeven bij dit evenement aanwezig te zullen zijn.

Er is overigens voldoende parkeergelegenheid pal voor de deur, u kunt gratis een proefmodel meenemen van onze Heiknøter Hut en het enige dat u zelf hoeft me te nemen is uw goede humör en zoveel mogelijk inbussleutels.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer