DoorBrekers Zwolle houdt Open Huis

Zwolle – DoorBrekers houdt op zondag 15 februari een Open Huis in Zwolle. “DoorBrekers is in Zwolle inmiddels twee maanden onderweg en het gaat goed,” aldus Peter Paauwe, oprichter en voorganger van DoorBrekers. “Mensen komen uit de hele regio, en we merken dat veel mensen graag komen kijken wie we zijn en wat we doen.”

doorbrekers.jpeg 

Daarom gooit DoorBrekers zondag 15 februari de deuren extra wijd open. “We willen graag aan iedereen laten zien wat DoorBrekers in huis heeft. Mensen kunnen een warm welkom verwachten, in een jonge, uitbundige kerk met vernieuwende diensten. Er wordt die zondag ook gedoopt, er zijn live getuigenissen en er is een spetterend kinderprogramma voor alle kinderen van de basisschool leeftijd.” De dienst start om 15.30 uur en wordt gehouden in Landstede (Dokterspad 2) in Zwolle.

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby’s, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor mensen heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne aanbidding.

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld en heeft nu ook locaties in Amersfoort, Zwolle en Zeeland. Kijk voor meer informatie over DoorBrekers Zwolle op DoorBrekers.nl/Zwolle.

Artikel delen: