Start verkoop vrije kavels in Frankhuis

Zwolle – De gemeente Zwolle start op 11 februari 2015 de verkoop van 10 vrije kavels in Frankhuis op de locatie De Oranjerie. Belangstellenden kunnen vanaf deze datum de brochure downloaden (www.zwolle.nl/kavels) en hebben tot uiterlijk 3 maart 2015 de tijd om zich in te schrijven voor een kavel.

frankhuis_impressie_10_kavels.jpg 

Frankhuis is een bijzondere plek in Zwolle, gelegen aan het Zwarte Water tussen Stadshagen en het centrum van Zwolle. Hier verrijst de komende jaren een buurt met gevarieerde bebouwing bestaande uit appartementen en eengezinswoningen. De kavels van De Oranjerie liggen op een mooie plek in Frankhuis, op en vlak naast de Hasselterdijk, en grenzen aan het Rietpark met veel water en riet. Een aantrekkelijk gebied om te wandelen en te spelen. De directe nabijheid van het Zwarte Water, dat uitnodigt om te recreëren, en de Zwolse binnenstad met al zijn voorzieningen, maken het wonen op deze locatie extra aantrekkelijk en comfortabel.

De kavels op De Oranjerie variëren in grootte van 497 tot 570 m2. Drie van de aangeboden kavels liggen op de Hasselterdijk. Daarnaast liggen er zeven kavels aan de Oranjeriestraat welke over bijzonder ruime tuinen beschikken met fraaie ligging aan een waterpartij met rietoevers.
 
Inloopbijeenkomst
Geïnteresseerden in een kavel op De Oranjerie kunnen hun eventuele vragen stellen tijdens een inloopmiddag op woensdag 18 februari 2015 tussen 16.00 en 18.00 uur in het Cultuurhuis in Stadshagen, Werkerlaan 1.
 
Loting
Tijdens het KavelCafé afgelopen december, waarbij de gemeente in gesprek ging met belangstellenden over bebouwingsrichtlijnen voor deze locatie, bleek de belangstelling voor de kavels op deze locatie al groot te zijn. Bij meer inschrijvers op een kavels zal een loting uitkomst bieden. Deze vindt plaats op 5 maart 2015.
 
Meer informatie
Meer informatie over de kavels in De Oranjerie (waaronder de brochure) is te vinden op www.zwolle.nl/kavels .

Artikel delen: